2777
2789

سن ۲۹

اخلاق خیلی منطقی و سالم 

تیپ و قیافه خوبه

درآمد ماهی بین ۶۰تا ۱۶۰(ولی قسط زیاد داره)

ماشین داره

پس انداز هم در حد رهن و عقد و عروسی داره 

تازه کارش گرفته و حتی پیشرفت زیاد داره 

تعداد رای : 16
نظرسنجی
عالیه
8
50%
خوبه
7
43%
معمولی
1
6%
بده
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقش خوب و منطقیه قیافش هم خوبه بعد ماهی ۶۰ تا ۱۶۰ درآمدشه اون قسط رو همه دارن بعد میای نظرسنجی می ...

حس میکنم بهتر از این هم میاد 

از یه طرف ویژگی های خوبه نگرانم از دستش بدم

میتونم بپرسم خودت چه آپشن هایی داری؟؟البته اگه دوست داشتی بگو

نیلان جان

من خیلی درسم خوبه و آینده شغلی خوبی دارم 

الهی شکر از قدرتی و رحمتی که خدا به خانوادم داشته بی حاشیه و با آبرو هستیم و مامانم خیلی با اصالته خیلی ها که به عنوان خواستگار اومدن فقط از رو اعتبار و ابرو و شخصیت مامان بابام اومدن و تاحالا حتی منو ندیده بودن 

بابام از لحاظ مالی زیر معمولی هست 

همین عزیزم 

خب به نظرت چجوره؟

صرفا نظر شخصیمه که روی درس و بعد شغلت تمرکز کنی بعد اینکه به استقلال مالی رسیدی و تو کارت پیشرفت کردی فاصله طبقاتی بین تو و خواستگاری که از لحاظ اجتماعی و مالی اوکی باشه کمتره از طرف دیگه هم وقتی سنت یکم بیشتر بشه بهتر میتونی سبک و سنگین کنی و منطقی تر تصمیم بگیری از اون طرف هم چون تو اجتماع هستی و موقعیت خوبی داری احتمال اینکه خواستگارهایی داشته باشی که از شخصیت خودت خوششون بیاد بیشتره تا خواستگار سنتی که صرفا به خاطر خانواده و اینکه ندیده شما رو بخواد بیاد

حس میکنم بهتر از این هم میاد از یه طرف ویژگی های خوبه نگرانم از دستش بدم

و از طرف دیگه جمله اولت احتماله ممکنه اتفاق بیفته ممکنه نه و همیشه یکی بهتر وجود داره ولی اگر خودت آمادگی ازدواج داری و فکر میکنی این آدم به ایده آل هات نزدیکه صرفا میتونی آشنا شی فعلا