شوهرم همیشه پیشم بود کار ثابتی نداشت الان رفته جای دوری سرکار از خونمون تا اونجا سه ساعت راهه اونم بخاطر دوری راه مونده خونه بابابزرگش ک خالش و داییش توش زندگی میکنن دو روزه ندیدمش دارم از گریه هلاک میشم چکار کنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چ مرگمه تازه داشت بهم اس میداد نشسته بودم تو جمع با گریه جواب پیامشو میدادم وابستگیم بیش از ...
عزیزم سعی کن خودتو با چیزای دیگه سرگرم کنی, شوهر منم هفته پیش رفت تهران داشت میرفت گریه م گرفت, بعدش رفتم خونه بابام پنج روز اونجا بودم انقدر رفتم بازار و بیرون اصلا شوهر یادم رفت😁😁😁
قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
درک میکنمت من هم خانواده م تهرانن خودم مشهدم دووسه ماه یه بار میرم پیششون انگار دارن حفه م میکنن.. با اینکه روابط من و شوهرم خیلی هم عاشقانه نیست باز هم طاقت دوری شو ندارم.. وقتی او نجام زنگ میزنه بهم از غصه بغض میکنم
عزیزم سعی کن خودتو با چیزای دیگه سرگرم کنی, شوهر منم هفته پیش رفت تهران داشت میرفت گریه م گرفت, بعدش ...
منم خونه مامانمم ولی دوست دارم تو خونه خودم باشم نمیذارن خانوادم تو خونم ارامشم بیشتره بخدا خیلی روحیم خرابه خونمم ویلایی و بزرگه باید برگردم با خونه پدرشوهرم