2777
2789

یه مدته زود گریم میگیره 

سریع ناراحت میشم

بد اخلاقی میکنم

کوچیکترین موضوع ناراحتم میکنه و الکی دلخوری درست میکنم . حال شوهرمم گرفتم دیگه . همش میگ چته چیشده . 

اما خودمم نمیدونم چمه 

چیکارکنم؟ 

لطف کنید راهنمایی کنید من کم آوردم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم هورمونات بهم خورده، هر روز برو پیاده روی و مدیتیشن کن هممون از این تجربه ها داشتیم، زودگذ ...

😔خیلی ناراحتم. برای خودم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خب شما افردگی گرفتی از ی چیزی عمیقن ناراحتی ولی دوست داری به خودت بقبولونی نه در این حدم نیست

نمیدونم واقعا 

اوضاع همه چی خوبه خداروشکر 

ولی انگار ته دلم .. دلم واسه خودم میسوزه همش🤔چراشو نمیدونم

نمی‌دونم من مشکل دارم تو چی از چیزی ناراحتی؟؟

من هیچ مشکلی ندارم خداروشکر 

یهو اینجوری شدم و این حالت ها بهم دست داد 

خیلی زود رنج و ناراحتم

😔خیلی ناراحتم. برای خودم

تنها راهش مدیتیشن و ورزش کردن 

راه دومم رفتن پیش روانشناس و روانپزشکه، بنظرم راه دوم زود برای شما همون اولیو برو 

آهنگ بذار برقص 

اوایلش به زور بلند میشی ولی بعدش اوکی میشی 

فشار کار

فشاری نیست اخه 

اگرم هست مهم نیست در این حد که اینجوری بشم. از این بدتر هم فشار کار روم بوده و اینجوری نشدم

حس میکنم روحیم ضعیف شده