لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 عنوان خودمم نمیدونم چیشده کمکم کنید لطفا آبجیا 576 بازدید | 53 پست یه مدته زود گریم میگیره سریع ناراحت میشمبد اخلاقی میکنمکوچیکترین موضوع ناراحتم میکنه و الکی دلخوری درست میکنم . حال شوهرمم گرفتم دیگه . همش میگ چته چیشده . اما خودمم نمیدونم چمه چیکارکنم؟ لطف کنید راهنمایی کنید من کم آوردم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚 1403/12/20 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
25saha عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 811 هیچی عزیزم هورمونات بهم خورده، هر روز برو پیاده روی و مدیتیشن کن هممون از این تجربه ها داشتیم، زودگذر
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10746 فشار کار درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
taravat555 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 4169 خب شما افسردگی گرفتی از ی چیزی عمیقن ناراحتی ولی دوست داری به خودت بقبولونی نه در این حدم نیست اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 هیچی عزیزم هورمونات بهم خورده، هر روز برو پیاده روی و مدیتیشن کن هممون از این تجربه ها داشتیم، زودگذ ... 😔خیلی ناراحتم. برای خودم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 منم اینطور هستم🥲 چمون شده ینی پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
lisztomania عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1514 خب شما افردگی گرفتی از ی چیزی عمیقن ناراحتی ولی دوست داری به خودت بقبولونی نه در این حدم نیست دقیقا خب درمانش چیه؟؟
lisztomania عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1514 چمون شده ینی نمیدونم من مشکل دارم تو چی از چیزی ناراحتی؟؟
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 خب شما افردگی گرفتی از ی چیزی عمیقن ناراحتی ولی دوست داری به خودت بقبولونی نه در این حدم نیست نمیدونم واقعا اوضاع همه چی خوبه خداروشکر ولی انگار ته دلم .. دلم واسه خودم میسوزه همش🤔چراشو نمیدونم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 نمیدونم من مشکل دارم تو چی از چیزی ناراحتی؟؟ من هیچ مشکلی ندارم خداروشکر یهو اینجوری شدم و این حالت ها بهم دست داد خیلی زود رنج و ناراحتم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
25saha عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 811 😔خیلی ناراحتم. برای خودم تنها راهش مدیتیشن و ورزش کردن راه دومم رفتن پیش روانشناس و روانپزشکه، بنظرم راه دوم زود برای شما همون اولیو برو آهنگ بذار برقص اوایلش به زور بلند میشی ولی بعدش اوکی میشی
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 فشار کار فشاری نیست اخه اگرم هست مهم نیست در این حد که اینجوری بشم. از این بدتر هم فشار کار روم بوده و اینجوری نشدمحس میکنم روحیم ضعیف شده پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
lisztomania عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1514 من هیچ مشکلی ندارم خداروشکر یهو اینجوری شدم و این حالت ها بهم دست داد خیلی زود رنج و ناراحتم آها حتما برو پیش روانشناس خیلی بده