2777
2789
عنوان

شغل خوب بهتره یا همسر خوب❓

74 بازدید | 12 پست

فرض کن بهت میگفتن تا اخر عمرت فقط میتونی یکی از این 2 تا رو انتخاب کنی:

1_یه شغل عالی از هر نظر با درامد خوب، جایگاه اجتماعی خوب،خودتم عاشقشی، زندگیتم تا اخر عمر باهاش تضمینه، بهت دکتر و مهندس هم میگن 

ولی تا اخر عمر مجرد میمونی

۲_یه همسر عالی از هر نظر، ثروتمند،دکتر،بااخلاق و مهربون،خوشتیپ ، خودتم عاشقشی واقعا و اونم واقعا عاشقته 

ولی خودت تا اخر عمر نمیتونی هیچ شغلی داشته باشی

کدوم انتخاب شما بود؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

اولی

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!