2777
2789

سلام 622 ختم صلوات هدیه به حضرت خدیجه (س) 

تا فرداشب آخر وقت فرصت دارید ادا کنید

به نیت تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان (عج) و‌حاجت روایی شما دوستان گرامی 🍁

تعداد رو اعلام‌ بفرمایید

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

امشب شهادتش.؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱۰ تا من 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام۱۱۰تا

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

صدتا 

سالروز وفات حضرت خدیجه هست😭 یاحضرت خدیجه بنده دلشکستت دومیلیون بدهکارکه باپرداخت نکرد آبروش میره یاحضرت خدیجه آبروداری کن آبروم دم عید نره😭😭😭😭یا حضرت فاطمه یا حضرت رقیه یا بی بی زینب امشب باچشم گریون صداتون میزنم😭

سلام عزیزم ، قبول باشه ، حاجت روا و عاقبت بخیر بشید 🩷

ممنون همچنین حاجت روایی شما و دوستان ان شاءالله 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

صدتا سالروز وفات حضرت خدیجه هست😭 یاحضرت خدیجه بنده دلشکستت دومیلیون بدهکارکه باپرداخت نکرد آبروش می ...

خدا حافظ آبروتون باشه ان شاءالله روزی و برکت تون زیاد بشه🙏

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

سلام گلم مرسی همچینن ❣️❣️التماس دعا

روش های توسل به حضرت

خدیجه سلام الله علیها

🔹در هر زمانی به مشکلی برخوردید به

تعداد اسم ابجد حضرت خدیجه(سلام الله)

۶۲۲ مرتبه صلوات هدیه به حضرت

بفرستید.

🔹از روز وفات حضرت خدیجه (سلام الله) 

تا ۲۱ رمضان یعنی شهادت حضرت علی (علیه‌السلام)

هر روز ۱۳۵ مرتبه صلوات به حضرت

خدیجه(سلام الله) هدیه کنید،

بهشون متوسل بشید وحاجت بخواهید.

برای خانه دارشدن، بچه دار شدن... حتما

به حضرت خدیجه(سلام الله علیها ) متوسل بشید.

بفرست برای عزیزانت