2777
2789
عنوان

تلفن همسری

258 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خوبم ،من یه مشکلی دارم اینکه هر وقت همسری گوشیشو جواب نده من هی دنگ میزنم نمیدونم خیلی نگران میشم شاید به خاطر دور بودنمونه ولی میخام اینکارو ترک کنم  چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار زنگ میزنم اگه جواب ندادم وایمیسم تا خودش بزنه

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بگوشایدنتونسته جواب بده .هروقت که بتونه گوشیشوببینه متوجه تماسم میشه ومیفهمه کارش داشتم مس لزومی نداره چندبارزنگ بزنم.وقتی یبارنتونه جواب بده بقیشم نمیتونه جواب بده چه یبارچه ده بار.هروقت بتونه خودش زنگ میزنه اگه براش مهم باشه

عین بابام.یعنب مطمین باش اون طرف اگه نخواد ج بوه عمرا اگه ببینه ج بده....اگه دوبار زنگ زدی ج نداد اس بده نگران شدم.کجایی...وگرنه اینجوری فقط فحش میخوری....

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم