گوجه رو کامل پیاز چهار قاچ بنداز توش با دوتا سیب زمینی کوچیک همراه با گوشت بپزه بعد پختشون بیار بیرون بکوب دوباره بریز داخل قابلمه بعد سیب زمینی پوست کنده ریز یا نصفه رو بریز داخلش آبکی نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اخرش که چربی رو درمیارم له میکنم، رب رو ک سرخ میکنم میریزم رو اون یکم تفت میدم قاطی ابگوشت میکنم
بعدم گوشتت بیشتر از سیب زمینی باشه نخودم کنسرو بگیر
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
گوجه رو کامل پیاز چهار قاچ بنداز توش با دوتا سیب زمینی کوچیک همراه با گوشت بپزه بعد پختشون بیار بیرو ...
اوم گوجه عالیه
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
و دنبه که وقتی پخته شد با رب و پیاز بکوبی و ی دورم تفت کوچیک بدی خامی رب گرفته شه
محشر میشه
من برای ۲۰نفر درست کردم مهمونی داشتم خیلی عالی شد
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....