2777
2789
عنوان

خانمای سنتی میشه یه لحظه بیاین

262 بازدید | 19 پست

شما که سنتی هستید میگید چرا دختر نباید تا ازدواج دست به اصلاح و صورت بزنه؟ دلیل منطقی

میدونم که میگن چون میخواد خودشو زیبا کنه تا پسرا جذبش شن و به خاطر همین لقب بی حیا رو بهشون میدن

ولی اگه آدم حجاب کامل رو رعایت کنه و اصلا آرایش نکنه چی؟

اگه اینجوری باشه یعنی آدم باید کاملا زشت تو خیابون راه بره که کسی رغبت نکنه نگاش کنه تا منحر.ف نشه؟

نمیدونم؟ اگه دلیلی دارید میشه بفرمایید ماهم بفهمیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه اگ دست ب صورت نزنی برا بعضیا خیلی ضایع است پرموووو و سیبیل

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

هر کاری دلت میخواد انجام بده(تا زمانی که به کسی صدمه نزنی)

حرف مردم کشکه

زندگیتو بکن ، دلت میخواد موهاتو رنگ کنی رنگ کن، میخوای آرایش کنی انجام بوده ، میخوای استایل جدیدی امتحان کن در انجامش تردید نکن 

زندگی کوتاه تر از ایناس که خودت رو به خاطر حرف مردم محدود کنی

الان هیچ دلیل منطقی برای این موضوع وجود نداره 

مذهبی هاش هم نظری ندارن معمولا 

فقط من خودم به نظرم دخترونگی چهره تا ازدواج حفظ بشه زیباتره 

مثلا هاشور ابرو و ابرو خیلی حالت دار کردن و مو رنگ کردن یه مقدار معصومیت چهره رو کم میکنه و نباشه بهتره بازم سلیقه ایه

منم همینو میگم!میگم چرا بعضیا هم هستن که مخالفن با این چیز عادی؟

اونا دیگه زیادی حساسن احتمالا سن بالا هستن

وگرنه ی چیز قابل پسند عرف جامعه شده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من خیلی خجالتی بودم مامانم هم بهم نگفت برو مثلا اصلاح کن خیلی خجالت میکشیدم میخاستم جایی برم

تا اینکه خودم یروز دست بکار شدم و مامانم هم چیزی نگفت اصلا

سلام دخترررررررررررم با تشکر
الان هیچ دلیل منطقی برای این موضوع وجود نداره مذهبی هاش هم نظری ندارن معمولا فقط من خودم به نظرم دخت ...

نه معلومه معصومیت بهتره

من منظورم اونایی که فقط میخوان خیلی صورتشون ضایع نباشه