2777
2789
عنوان

کرم مو طلایی پنتن

171 بازدید | 7 پست

کسی ازاین کرم مو استفاده کرده و ریزش مو گرفته باشه؟من ریزش مو گرفتم و موهام زود چرب میشه و کف سرم التهاب پیدا کرده،نمیدونم بخاطر این محصوله یا نه.بعد از حمام روی موی نم دار که میزنم خیلی خشک میشه و کلا حس چربی میده

ار منم موقع استفاده ریزش داشتم

درکل ارزش خرید نداره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا ماسک مو و نرم کننده اینارو نباید به ریشه موهات بزنی چون باعث ریزش میشه 

فقط به ساقه بزن 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

جدی.بعد قطعش ریزشتون قطع شد؟ میشه بپرسم بجاش از چه محصولی استفاده میکنین الان؟

من درکل ریزش مو دارم و داشتم

اما خب وقتی ماسکو میزدم شدید تر بود

الان از روغن نارگیل و رزماری قبل حمام استفاده میکنم

اگ روغن ارگان گلیس اصلشو پیدا کنی عالیه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○