2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوشته بود روزی سه تا صبح ظهر شب میخورم شما چی؟

برای من فقط بعد از ناهاره عزیزم ولی دوتا دیگه دارم ک یکیشون صبح و شبه یکیشون هم فقط شبه ولی اوابوست رو بعد ناهار میخورم فقط

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

برای من فقط بعد از ناهاره عزیزم ولی دوتا دیگه دارم ک یکیشون صبح و شبه یکیشون هم فقط شبه ولی اوابوست ...

خب دیگه مکمل دیگه داری من فقط اینو میخورم البته ژل رویال هم میخورم اونو خودم گرفتم😂

خب دیگه مکمل دیگه داری من فقط اینو میخورم البته ژل رویال هم میخورم اونو خودم گرفتم😂

سلام، مکمل اوابوست را بعداز وعده غذایی مصرف کنید با توجه به داشتن مایواینوزیتول و آلفا لیپوییک اسید بسیار کمک کننده در کاهش مقاومت به انسولین است که باعث احساس گرسنگی میکنید و قند خون را کاهش می دهد و باعث کنترل مدیریت وزن بسیار عالیست . در ضمن این مکمل برای بهبود کیفیت تخمک و درمان تنبلی تخمدان موثر است . 

سلام، مکمل اوابوست را بعداز وعده غذایی مصرف کنید با توجه به داشتن مایواینوزیتول و آلفا لیپوییک اسید ...

سلام مرسی از اطلاعاتت عزیزم 

قوطی 120تایی روزی سه تا میخورم چه کدت بخورم کافیه فروردین میخام ای وی اف کنم 

چه کارای دیگه بکنم به نظرتون؟ 

سلام مرسی از اطلاعاتت عزیزم قوطی 120تایی روزی سه تا میخورم چه کدت بخورم کافیه فروردین میخام ای وی ا ...

خواهش میکنم، شما میتوانید مکمل اوابوست را زیر نظر پزشک تا 3 ماه هم مصرف کنید . البته که پیشنهاد میکنم در کنار اوابوست مکمل فرتیل اید زنان را مصرف کنید که یک پکیجی کامل از ید و فولات و ویتامین و مینرال لازم قبل از بارداریست .در کنار مصرف این مکمل ها حتما استرس خودتان را کنترل کنید و رژیم غذایی سالم ( پروتین و سبزیجات) داشته باشید. 

خواهش میکنم، شما میتوانید مکمل اوابوست را زیر نظر پزشک تا 3 ماه هم مصرف کنید . البته که پیشنهاد میکن ...

وای مرسی عزیزم 

یه ماه یعنی اثری نداره؟ بعد  قطره ویتاگنوس   چی 

یا یه بسته سی تایی پودر اینوفولیک دارم همراهش میتونم بخورم؟