الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب دیگه مکمل دیگه داری من فقط اینو میخورم البته ژل رویال هم میخورم اونو خودم گرفتم😂
سلام، مکمل اوابوست را بعداز وعده غذایی مصرف کنید با توجه به داشتن مایواینوزیتول و آلفا لیپوییک اسید بسیار کمک کننده در کاهش مقاومت به انسولین است که باعث احساس گرسنگی میکنید و قند خون را کاهش می دهد و باعث کنترل مدیریت وزن بسیار عالیست . در ضمن این مکمل برای بهبود کیفیت تخمک و درمان تنبلی تخمدان موثر است .
سلام مرسی از اطلاعاتت عزیزم قوطی 120تایی روزی سه تا میخورم چه کدت بخورم کافیه فروردین میخام ای وی ا ...
خواهش میکنم، شما میتوانید مکمل اوابوست را زیر نظر پزشک تا 3 ماه هم مصرف کنید . البته که پیشنهاد میکنم در کنار اوابوست مکمل فرتیل اید زنان را مصرف کنید که یک پکیجی کامل از ید و فولات و ویتامین و مینرال لازم قبل از بارداریست .در کنار مصرف این مکمل ها حتما استرس خودتان را کنترل کنید و رژیم غذایی سالم ( پروتین و سبزیجات) داشته باشید.