2777
2789

حوصله ام سر رفته بیان دور هم باشیم

دلم میخواد اینقدر بخندم که دل درد بگیرم مثل قبلا🥺🥲

آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤

به من میگن سپیده سوتی کلا سوتی بودم دست و پا درآوردم 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بخندیم دختر😂

آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤

چند وقت پیش رفتم کافی نت برگه ای میخواست برام چاپ کنه بعد میخواست یه برگه بده به یه نفر دیگه مال اون کوچیک بود نمیدونم چرا حدس نزدم مال من نیست دستم دراز کردم بگیرمش که دستشو کشید داد به پشت سری

کی تموم میشه 

ولی چقد عکس پروفت ترسناکه🥲

چند وقت پیش رفتم کافی نت برگه ای میخواست برام چاپ کنه بعد میخواست یه برگه بده به یه نفر دیگه مال اون ...

خدا هیچ کسو ضایع نکنه برا منم پیش اومده میخواستم محو بشم🤧

تاندون دست برادرشوهرم پاره شده بود بعد فامیلا اومدن سر بزنن مادرشوهرم آناناس داد گفت ببر بده به حسین  برا دستش خوبه منم بردم رسیدم پیشش گفتم بیا بخور مامانت گفته برا کاندومت خوبه😐دیدم نمیگیره نگاش کردم سرخ شده بود بقیه هم همینجوری زل زده بودن بهم بعد چند ثانیه انگاری بمب انداختن هر کسی یه طرف میرفت دامادشون رفت تو دستشویی با صدای بلند زد زیر خنده خودمم که مثل خر نمیفهمیدم چه خبره تا جاریم دستمو کشید بردم تو اتاق دیگه بقیه شو حدس بزنید

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

ولی چقد عکس پروفت ترسناکه🥲

😂😂😂ترسیدی نترس

تاندون دست برادرشوهرم پاره شده بود بعد فامیلا اومدن سر بزنن مادرشوهرم آناناس داد گفت ببر بده به حسین ...

🤣🤣🤣