2777
2789
عنوان

هزینه عمل تنگی واژن با لیزر

264 بازدید | 20 پست

کسی میدونه هزینه خر جلسه چقدر

وچه تفاوتی با عمل بدون لیزر داره

بعد ۲ سال به حالت اول بر میگرده؟

از نظر دردو اینا

بیهوش یا بی حسی

لطفا کسایی که تجربه این عمل دارن بیان بمونن مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد ندارع نقاهت ندارع و ده دقیقه هم نمی‌کشه ولی دوامش خیلی خوب باشه تا دوسال هست  و بی حسی هم می‌زنن 

و پولش هم هر جلسه دو سه تومنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هزینشو میدونید

تو ویرایش نوشتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
درد ندارع نقاهت ندارع و ده دقیقه هم نمی‌کشه ولی دوامش خیلی خوب باشه تا دوسال هست و بی حسی هم می‌زنن ...

کسی که زایمان نداشته ولی شله تقریبا چند جلسه بره اوکیه؟

۱۰جلسه؟

[QUOTE=374868822]توی یه تاپیک دیگت گفتی خودت[/QUOTEیه جوری گفتی گشادی حس بدی پیدا کردمدر اثر زایمان ...

منظوری نداشتم نمیدونم چجوره من متاهل نیستم ای کاش بجای گشاد خودتم بگی شل

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

کسی که زایمان نداشته ولی شله تقریبا چند جلسه بره اوکیه؟۱۰جلسه؟

برای شما ک زایمان نداشتی بهترین گزینه همین لیزر هست 

یک بار بری تا یک سال میمونه 

برای شما ک زایمان نداشتی بهترین گزینه همین لیزر هست یک بار بری تا یک سال میمونه

بعد یه چیز دیگه

اینکه اثرش تا ۲ سال 

میشه هی تمدید کرد یا نه؟

یعنی بافت واژن در اثر تمدید چند باره داغون نمیشه

بعد اون عمل دیگه چی اونم تا یکی دو سال یا نه؟

بعد یه چیز دیگهاینکه اثرش تا ۲ سال میشه هی تمدید کرد یا نه؟یعنی بافت واژن در اثر تمدید چند باره داغو ...

بله قابل تمدید هست نه داغون چرا بازسازی میکنه بافت رو و ضخیم میشه 

اتفاقی برای خود واژن نمیوفته ک تحت فشار هم نیست یه جور شوک ب بافت اون قسمت هست جهت کلاژن سازی