2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از خرداد ۱۳۸۹

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
تا ۲۸ باید بیان

میدونم معلم اید 

محصل بودید تا اخرین روز می رفتید؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

میدونم معلم اید محصل بودید تا اخرین روز می رفتید؟

بله 

خب الانم بچه هام محصل هستن اونا هم تا روز آخر میرن 

ببین دست معلما که نيست .ما هم دوست داریم به کارای شخصی و زندگی خودمون برسیم ولی دیگه مقرراته 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بله خب الانم بچه هام محصل هستن اونا هم تا روز آخر میرن ببین دست معلما که نيست .ما هم دوست داریم به ک ...

میدونم ولی نیان راحتین😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

میدونم ولی نیان راحتین😂

خب اگر همه نیان تکلیف مشخصه ولی نصف و نیمه هم بیان همون آش و همون کاسه اس. 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️