2777
2789

منم 0.73 دکترم سونو و ازمایشامو دید گفت به عدد ذخیره توجه. نکن چرت و پرته تو شرایطت خوبه پس نیازی نیست نگران باشی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانش خیلی کمه طبیعی بشیبرو سراغ ای وی اف جرا ذخیرت پایینه چند سالته؟مشکل اسپرم جی ندارید؟بچه دارید ...

اگه کیفیت تهمک ها خوب باشه این عدد خیلی بی معنیه که بخوایم بگیم بارداری طبیعی اتفاق نمیفته

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

امکانش خیلی کمه طبیعی بشیبرو سراغ ای وی اف جرا ذخیرت پایینه چند سالته؟مشکل اسپرم جی ندارید؟بچه دارید ...

من 39 سالمه یه پسر 11 سال دارم تقریبا 3 الی 2 ماهه جلوگیری نکردم 

برای شوهرم آزمایش اسپرم نوشته نمیره بده  بهمون دارو داده به من اوابوست داده فقط با اسید فولیک 

منم 0.73 دکترم سونو و ازمایشامو دید گفت به عدد ذخیره توجه. نکن چرت و پرته تو شرایطت خوبه پس نیازی نی ...

اسم دکترت چیه ؟الان چکارکردی ؟تو اقدامی یا به سلامتی بارداری

کیکیتون تخمک و با سنوگرافی میفهمن؟

اره

اسم دکترت چیه ؟الان چکارکردی ؟تو اقدامی یا به سلامتی بارداری

من شهرستانم،،،،، اقدامم اسپرم همسرم ضعیفه نمیشه یبار ای وی اف و یبار ای یو ای کردم نشد چون اسپرم ضعیف بود

چند سالته ؟ بچه داری ؟ من خیلی افسرده شدم دوباره روز جواب آزمایش ذخیره تخمک اومده فقط گریه کردم

۲۹ نه عقدم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️