من از ۱۴ سالگی متوجه شدم که منو ج.ا.د.و کردن و حتی این اواخر خودم فکر کردم و حدس زدم کی و چرا اینکارو کرده. همون آدم بخاطر بحثی که مامانم توی ۲۴ سالگیم باهاش کرد، حس میکنم دوباره منو ج.ا.د.و کرده و از قصد از اونموقع تا حالا برام ط.ل.س.م بخت بستگی داره مینویسه. البته با فکر و حدس خودم به این نتیجه رسیدم. حتی بارها از یه خانم مذهبی که چشم سوم داره و همه حرفاش درسته ف.ا.ل گرفتم و اونم تایید کرده که مدام دارن این ط.ل.س.م رو برام مینويسن. اما هیچکس تا الان نتونسته بهم بگه که کی داره این کارو میکنه؟؟؟؟ اون کسی هم که بهش از ۱۴ سالگی تا حالا شک دارم، عمه بزرگمه. کاش یه نفر واقعا بهم بگه که کی داره اینکارو میکنه؟ حق دارم بدونم. چند ساله که برام سوال شده. حتی توی ۲۷ سالگیم مربی رانندگیم که آقا بود، بهم خودبخود گفت که جادوت کردن و چند نفرن، هم توی فامیلای مادرتن و هم توی فامیلای بابات. اون خانمی هم که چشم سوم داشت، هربار به من میگه که باید هر ۱۰ الی ۱۵ روز پاکسازی کنی، فقط با قرآن و نمازی که میخونی باطل نمیشه، چون پشت سر هم و مرتب دارن برات ط.ل.س.م مینويسن. یه نفر که حسش قویه میشه به من بگه که آیا شک من به عمه بزرگم درسته؟ اگه من ازدواج کنم، اون خیلی ناراحت میشه؟ زنداییم چطور؟ بجز این دو نفر، کس دیگه ای هم هست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زن داییم چی؟ کار اون نیست؟ آخه یه بار خوابشو دیدم و گفت نمیذارم ازدواج کنی، اونم دقیقا زمانی که درگی ...
ببین کلا خودت نباید میرفتی سمت دعا و اینجور چیزا. بیشتر دریچه این جادو رو به سمت خودت باز کردی. ازدواج باور کن به زور نیست همش به سیاست داشتن و رفتار خوب و بودن تو اجتماعه. شایدم حتی دوستی و فعالیت تو جاهایی که باعث آشنایی میشن. بیخیال این چیزا شو به کسی هم تهمت نزن
میدونی چرا بهت نمیگن کیه؟چون کسی در کار نیست طلسمی در کار نیست من معتقدم ک این چیزا وجود داره اما اونا شیادن ک برای پول ب همه میگن طلسم شدی
اگ معتقدی یبار از آقای بهجت سوال کردن من فیلمشو دیدم گفتن اگ برای بخت کسی طلسم شد چیکار کنه؟ گف شما کاری با این چیزا نداشته باشید از خدا بخواید و دعا و قرآن و...
ببین کلا خودت نباید میرفتی سمت دعا و اینجور چیزا. بیشتر دریچه این جادو رو به سمت خودت باز کردی. ازدو ...
قصدم تهمت زدن نیست، همه بهم دارن اینو میگن. واقعا آدم کنجکاو میشه. همش با خودم میگم این کیه که ازدواج کردن من تا این حد نابودش میکنه که همچین کاری رو داره میکنه؟ و همه هم تایید میکنن که این کار مدام داره در حقم انجام میشه. حتی از خودم میپرسم اگه عمم نیست پس کیه؟ من همش توی خونم و کسی با ما رفت و آمد نداره، وضع اقتصادیمونم عادیه. البته دشمن زیاد دارم اما اینکه یه نفر انقدر مریض باشه که برای بسته شدن بختم این کارو کنه، عجیبه. هر چند خوب میدونم که با ازدواجم عمم شدید ناراحت میشه، حتی شما هم دومین نفری بودید که گفتید حسوده
قصدم تهمت زدن نیست، همه بهم دارن اینو میگن. واقعا آدم کنجکاو میشه. همش با خودم میگم این کیه که ازدوا ...
والا عجیبه که یکی تو این وضعیت دغدغه نداشته باشه فقط بخواد تو ازدواج نکنی. رها کن این افکار و. توکل کن به خدا همه چیز یه وقتی داره اگه کسی هم حسودی کنه کارماشو پس میده