2777
2789

خدایا لطفا آدمای خوب سر راه ما قرار بده 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

من انقدر حالم بده احساس میکنم خدا منو نمیبینه دارم دق میکنم

چرا اگر دوست داری بگو 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اگر دوست داری بگو

من صدابیزاری دارم 

مخصوصا سروصدای همسایه

بعد از کلی گشتن و پرس و جو یه خونه ویلایی دو طبقه اجاره کردیم.

صاحب خونه تو بنگاه گفت طبقه پایین دو تا خواهر زندگی میکنن و همونجا تو بنگاه بهش گفتم من سروصدا اذیت میشم و بهم قول داد اینا آدمای ساکتی هستن

خلاصه که من سه ماهه اساس کشی کردم.

اینا خیلی رفت و آمد دارن.

یکی از خواهراش و دوتا بچه و شوهرش میاد چند روز چند روز میمونه

سر نمیتونی بزاری زمین انقدر صدا زیاده.

تو یک ساعت ۵۰ بار میرن بیرون و میان. در و چنان محکم میکوبن خونه ما میلرزه.

چند بار رفتم با خواهش بهش گفتم میگفت باشه ببخشید ولی بازم انگار نه انگار

دیگه امروز با عصبانیت زنگ زدم به صاحب خونه که شما تو بنگاه به من قول دادی پس چی شد

گفت باشه بهشون زنگ میزنم.

یه ساعت بعد پایینی اومد جلو در من داد و بیداد به چه حقی به صاحب خونه زنگ زدی. جالبه خواهرش که مهمونه هرچی از دهنش درومد به من گفت که من میام و میرم همینه که هست!!

والا احساس میکنم صاحب خونه یه چیز همینطوری الکی گفته بهشون. اگه محکم تذکر میداد اینا انقدر پر رو نبودن

خیلی داغونم 

کم آوردم دیگه

من صدابیزاری دارم مخصوصا سروصدای همسایهبعد از کلی گشتن و پرس و جو یه خونه ویلایی دو طبقه اجاره کردیم ...

چقدر بد 

خدا نکنه همسایه بی ادب دچار آدم بشه 

نمیتونی از هندزفری استفاده کنی 

چندبار خیلی محکم وایسا جلوشون 

اجازه نده هرچی خواستن بارت کنن 

امیدوارم خدا خودش کمکت کنه عزیزم 

برای حالت آیت الکرسی میخونم 

چقدر بد خدا نکنه همسایه بی ادب دچار آدم بشه نمیتونی از هندزفری استفاده کنی چندبار خیلی محکم وایسا جل ...

ممنونم عزیزم

منم براتون حمد میخونم 

چقدر دعا کردم چقدر خدا رو صدا کردم 

چقدر پرس و جو کردم اینجا رو اجاره کردم

ولی هیچی به هیچی 😭😭