2777
2789
عنوان

خوش ب حال اونایی که روزه ان😔😔

255 بازدید | 28 پست

خیلی حسودی میکنم ب کسایی ک روزه هستند ،ب خاطر کم‌خونی خیلی  شدید دکتر گفته نگیرم 

خوش ب حالتون واقعان ،التماس دعا 🤲🤲

این کاربری تعطیله ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندروزه لکه بینی دارم روزه هم میگیرم بنظرتون درسته؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

همون که دلت میخواد بگیری و نمیتونی  ثوابش بهت میرسه  هستن کسایی که چارستون بدنشون سالمه و با افتخار میگن اعتقاد ندارم و نمیگیرن 

تو دلت میخواد دستور خدارو اطاعت کنی ولی توانشو نداری و اینو خدا میبینه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
فک نکنم

چرا؟اخه وسط سیکلم بود .دلم نیومد نگیرم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

عزیزم 

خودم برات یه عالمه دعا میکنم🥰

جاتون خالی سر سفرمم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷