2777
2789
عنوان

کار بد بوده

80 بازدید | 10 پست

دوستان من بیرون بودم و منتظر همسر تا بیاد دنبالم. اما گفت که ماشین دست مامانشه و ایشون میاد دنبالم. منم منتظر موندم اما مجدد بغد چند دقیقه تماس گرفت و گفت که چون دوست مامان ههراهش بوده نخواسته بیاد دنبالم . گفت الان که مامان ماشین رو اورد میاد دنبالم و من همچنان باید معطل می موندم . منم گفتم نیازی نیست و رفتم خونه ی خودمون . البته امشب قرار بود برم خونشون برای افطار. دعوت نبودم خودم میخواستم برم اما می دونستن . 

بنظرم کارم بد بوده رفتم خونه ی خودمون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه انگار فقط ناراحت شدی .

اگه خیییلی معطلت کرده و مثلا بی توجهی کرده خوب کردی

ولی اگه واقعا نتونسته بیاد یا مشکل بوده واقعا و اینا زیاد زود زود قهر نکن یا نشون نده ناراحت شدی  ،آدم زودرنجی بنظر میرسی 

الان مادرش کینه بدل میگیره شروع میکنه پشتت حرف زدن چه دختری بوده براش افطاری اماده کردیم یعنی چی اسن ...

وای اره از این می ترسم خراب بشم پیششون 

البته ببین من چند دقیقه نداظر مامانش بودم اما نیومده دنبالم رفته خونه . میدونسته منتظرم

وای اره از این می ترسم خراب بشم پیششون البته ببین من چند دقیقه نداظر مامانش بودم اما نیومده دنبالم ر ...

تو برو به مادرشم بگو چون میخواستم بیام معطل شدم گفتم پسرت خسته میشه نیامم حمل میشه به بی احترامی ..بدو اسنپ بگیر برو 

نه انگار فقط ناراحت شدی .اگه خیییلی معطلت کرده و مثلا بی توجهی کرده خوب کردیولی اگه واقعا نتونسته بی ...

نه بی توجهی خودش نکرده اما مامانش بیرون بوده و میدونسته منتظرم اما نیومده دنبالم رفته خونه .

اره یکم حساسم . و نشون ندادم ناراحت شدم خیلی عادی گفتم ان شاءالله یه شب دیگه میام