2777
2789

از رشته درسی دبیرستانم خوشم نمیومد با اجبار و دعوا رفتم  همین الانشم سه سال دبیرستان جوری درس خوندم که فقط پاس کردم درسا. با اینکه تو یه مدرسه ای بودم همه درسخون و قوی خیلی هم تحقیر شدم سرش همیشه شاگرد اخر بودم. حالا برای دانشگاه می‌خوام با سوابق تحصیلی برم اون رشته که خودم دوست دارم اگه بخوام برم کنکور دادنم بی فایدس. اما نمیتونم به خانوادم بگم اینا از من توقع حقوق دانشگاه بهشتی و تهران دارن. نمی‌دونم چیکار کنم؟؟اصلا طبق رشته خودم بخوام کنکور بدم هیچی قبول نمیشم چون هیچی بلد نیستم. هرجوری فکر‌میکنم ته هردو مسیرم سرکوفت و دعواس  دوست ندارمم خانوادمو حرص بدم ولی الویت هدف خودم چی آخه 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

وقتی هر دو بخش دعواست دعوا و رسیدن به هدفت بهتر نیست؟

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
وقتی هر دو بخش دعواست دعوا و رسیدن به هدفت بهتر نیست؟

نمی‌دونم جرئت ندارم بگم اصلا. برای این رشته ای که مد نظرمه از الان کلی آموزش دیدم و تلاش کردم. اما مطمئنم اگه بهشون بگم میگن باید کنکور بدی بیینیم رتبت چند میشه که شاید رشته خوب حقوق روانشناسی قبول بشی ولی من اصلا اینارو نمیخوام 🥺

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط پاس کردی با سوابق میتونی رشته ایی انتخاب کنی؟ 

ببین چیزی که خودم فهمیدم اینه که خانواده به هرحال سرکوفتش رو میزنه ...آخرش حق به جانبه و همه چی میوفته گردن تو 

تو تهران حقوق بخونی ولی دلت نباشه میان بگن ما زورت کردیم؟ میگن میخواستی خودت این راهو نری 

پس کاریو بکن که خودت دلت هست . پس فردا سرکوفت هایی که می‌شنوی به خاطر انتخاب خودت باشه نه اونا 

نمی‌دونم جرئت ندارم بگم اصلا. برای این رشته ای که مد نظرمه از الان کلی آموزش دیدم و تلاش کردم. اما م ...

چه رشته ایی مد نظرته؟ 

کنکورو که همینجوری بده ولی نمیخواد خودتو به خاطرش اذیت کنی

اگه فقط پاس کردی با سوابق میتونی رشته ایی انتخاب کنی؟ ببین چیزی که خودم فهمیدم اینه که خانواده به هر ...

نه حالا اوضاع اونقدرم خیط نیست. معدلم نرماله. یعنی اوکی میکنن. از یه طرف دلم پیش علایقمه از یه طرف عذاب وجدان میگیرم چرا به دلشون راه نیومدم خوشحال بشن..

چه رشته ایی مد نظرته؟ کنکورو که همینجوری بده ولی نمیخواد خودتو به خاطرش اذیت کنی

رشته رو‌بگم مسخره نمی‌کنی؟ طراحی دوخت و لباس. از راهنمایی دوست داشتم مستقیم برم هنر نذاشتن ولی خوب الان دوست دارم بهش برسم. از طرفی این وسط کامپیوتر و هوش مصنوعی هم جدا یاد گرفتم با اونم میتونم یه کاری بکنم. ولی خوب درس های مدرسه رو نخوندم. خانوادم فقط عشق دانشگاه تهران و بهشتی دارن

رشته رو‌بگم مسخره نمی‌کنی؟ طراحی دوخت و لباس. از راهنمایی دوست داشتم مستقیم برم هنر نذاشتن ولی خوب ا ...

مسخره چرااااا اتفاقا خیلی رشته خوبیه شنیدم بازار کارش خیلی خوبه موفق باشی عزیزم🥲❤ 

خانوادت اگر خیلی علاقه دارن میتونن خودشون بشینن درس های دبیرستان بخونند، کنکور بدن و بعدم برن بهشتی 😂😁

سلااااام ، ببین دوست من کاری که خودت دوست داری و رشته ای که دوست داری برو، به حرفشون گوش نده وقتی از حقوق و روانشناسی خوشت نمیاد قطعا توش به موفقیت زیادی نمیرسی چون علاقه نداری وکلی از زندگیت هدر میره...برو دنبال علاقت برو دنبال استعدادت نذار که آرزوهاتو خراب کنن

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤