2777
2789
عزیزم خدمات پس از فروش داره؟

خراب نشده تا حالا.بله داره.سوالی باشه.یا قطعه ای بخوای عوض کنی.من که راضیم.ردیف بالا تنظیم ارتفاع داره.من رو ارتفاع زیاد تنظیم کردم.که بشقاب طبقه پایین میزاری به آبپاش بالایی گیر نکنه.و سوالی که همون اوایل برام پیش اومد و برات میگم تا شاید به کارت بیاد.اونم اینکه وقتی ماشین ظرفشویی نو هست آب بهش نرسیده.مخزن کف رو با قیف مخصوص نمک میریزی پر میشه.و تا حدود سه ماه تمام نمیشه.حالا وقتی تمام بشه رو‌ مانبتور علامتی شبیه اس انگلیسی تقریبا ظاهر میشه.یعنی نمک بریز.حالا درب پیچی رو‌ باز میکنی.سطح پر آب میبینی.اینو اهمیت نده.قیف مخصوص بزار و نمک بریز.همون اندازه نمک بره پایین آب پس میده.میتونی کامل یا نصف نمک بریزی و تمام.برای روغن یا همون جلا دهنده هم اگر تمام بشه.علامت ستاره مانند رو‌ مانیتور ظاهر میشه.اونم یه درب پیچی داره.روغن مخصوص می ریزی و درب میبندی تمام.حالا ظروف حتما یه آب بزن یا با دستمال تمیز کن.یه جرم گیر هم مخصوص داره.هر سال یا دو سال یه بار استفاده میکنی.اونم روشش اینه خریدی رو درب یه کاغذ داره کاغذ رو بردار زیرش حالت چسبی داره دست نزن.و اونو وارونه رو طبقه بالا یا پایین بزار و بدون ظرف روشنش کن.توری کف هم داره سالی یه بار جدا کن بشور بزار سرجاش.و گاهی نگاه کن آشغال توش بود.بردار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.