2777
2789
عنوان

دانشگاه

77 بازدید | 9 پست

سلام ، من دیپلم جدید ۴ ساله کاردانش دارم رشته کشاورزی ، الآن میخوام برم دانشگاه غیرانتفاعی رشته سینما کارشناسی پیوسته ، کنکور نداره و نوشته بر اساس سوابق تحصیلی ، این یعنی چی ؟ سابقه تحصیلی چیه دیگه ، نکنه منظورش اینه یه بار دیگه باید این درسها رو نهایی امتحان بدم که سابقه حساب بشه ؟ نمی‌دونم با ترمیم معدل و همه چیز قاطی کردم 

نه نیازی نیست برو ثبت نامت میکنن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یعنی معدل دبیرستان 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ثبت نامش هم بی زحمت میشه بهم بگی باید برم خود دانشگاه یا اینکه توی سایت سنجش باید انجامش بدم ؟

من حقیقت تجربه ای نداشتم فقط میدونم رشته های بر اساس سوابق تحصیلی مخصوصا دانشگاه های غیردولتی معدل اصلا مهم نیست

نحوه ثبت نامشو زنگ بزنین از دانشگاه بپرسین

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

میشه لطفا جوابمو بدید اون لرزش سر که فک می‌کردید یهو گردنتون تیک میزنه از چی بود

اعصاب + بیخوابی یا خوابیدن در ساعت های غیر متعارف

یعنی شاید خیلیا فکر کنند خواب تأثیری نداره ولی باید بگم یکی از عوامل ایجاد کننده مشکلات همین کم خوابی یا دیر خوابیدنه که شاید به چشم هم نیاد ولی زمان که بگذره میبینی چقدر به هم ریخته شدی چه جسمی چه روحی ، اعصاب هم که دیگه گفتن نداره ، شاید به جرئت بشه گفت بزرگترین و بدترین عامل وجود هر بیماری ، استرس و اضطراب و اعصاب خوردی و .... هست

به نظرم اعصابتو درست کن ، شکرگذار خدا باش ، از زندگیت لذت درست و به جا رو ببر و خوابتم درست کن تا همه چیز درست بشه

اعصاب + بیخوابی یا خوابیدن در ساعت های غیر متعارفیعنی شاید خیلیا فکر کنند خواب تأثیری نداره ولی باید ...

این مدت خیلی استرس داشتم خیلی زیاد همش وسواس فکری و الان چند روزه که گردنم یه صدا تق مثل کلیک کردن میده و سرم باهاش یه تکون میخوره مثل تیک زدم الان باز فکرم شده ۱ ماه پیشم دکتر گفت دیسک گردن داری و گردنم صدا میداد موقع حرکت الان نمیدونم این از چیه