2777
2789
عنوان

بهترین زمان سونوغربالگری دوم

119 بازدید | 6 پست

خانوما امروز من ۱۴ هفته هستم دکترم گفت از۱۵هفته تا۱۶ هفته بایدبری آنومالی یا همون سونو غربالگری دوم بنظرشمایکم زود نیست .هرکس تجربه داره میشه بگه چندهفته رفته.😘

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%
خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌

سونو میگن هفته ۱۸

ولی برا آزمایشش همون هفته ۱۵ تا ۱۶

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ازهفته ۱۸ تا بیست منم هفته دیگه غربالگری دوم دارم به امید خدا

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 

عزیزم سونوی غربالگریه دوم برای سلامت جنینه

اگه یوقت خدایی نکرده بچه ات ناسالم باشه تا قبل هفته ی 18 فقط سقط انجام میشه وگرنه دور از جون باید بایه بچه ی ناسالم زندگی کنی

شونزده تا هفده هفته دیگه برو نذار بمونه😇😇

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔