2777
2789
حتی یه بار به خاطر بیماریم گفت حقته این جوری شدی حتما یه کاری کردی خدا این بیماری رو گذاشته تو کاست

تقصیر خودته

چرا رو میدی بهش؟؟؟؟

منم ام اس دارم همیشه هم طلب کارم از شوهرم میگم تو زندگی با تو من مریض شدم وظیفته مراقبم باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته چرا رو میدی بهش؟؟؟؟ منم ام اس دارم همیشه هم طلب کارم از شوهرم میگم تو زندگی با تو من م ...

چطوری فهمیدی ام اس داری علائمش چی بود؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
من یکی از پاهام بی حس شد علائمی بی حسی بدن،دوبینی،تاری دید ،گزگز  

از دست دادن حافظه از علائمش نیست؟من همه چی یادم میره حواسم پرته چیزی یادم نمیمونه زیاد

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
از دست دادن حافظه از علائمش نیست؟من همه چی یادم میره حواسم پرته چیزی یادم نمیمونه زیاد

اختلال حافظه می‌تونه از عوارضش باشه

کلا علائم ام اس با خیلی از بیماری‌های دیگه شبیه هستن به خاطر همین دکترا هم فقط با دیدن ام ار ای نظر قطعی میدن

بعدتر ترغیب میشه بره بگیره هم به شما هم به خودش ثابت کنه که بهترین گیرش میاد تکن خواهرمن تحقیر جواب ...

بیخود میکنه میشینه جلو من چرت و پرت میگیره مردا خیلی پرو شدن

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
اختلال حافظه می‌تونه از عوارضش باشه کلا علائم ام اس با خیلی از بیماری‌های دیگه شبیه هستن به خاطر هم ...

باشه ممنون دوست خوبم