2777
2789
عنوان

خیانت

220 بازدید | 8 پست

توی سابقه مرورگرش دیدم بیشتر از 100 تا فیلم سک سی دیده.بچه ها حالم بده.چیکارکنم؟این بار چندمشه.من اینو یجور خیانت میدونم ولی اون میگه تو عهد بوقی هستی وگرنه این فیلما اشکالی نداره.البته اینو سری های قبل میگفت الان بهش هیچی نگفتم هنوز.چیکارکنم😢😢😢😢

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم دیدن خیانته؟ به جای دعوا به دنبال راه حلی باش تا این عادت رو کنار بذاره.

لبخشید حالم بد بود مهمونم داشتم الان خوندم پیامارو.چجوری جلوشو بگیرم؟صدبار باهاش حرف زدم میگه مرد اگه نگاه کنه اشکال نداره.تازه دعوام کرد که چرا به گوشیش دست زدم

لبخشید حالم بد بود مهمونم داشتم الان خوندم پیامارو.چجوری جلوشو بگیرم؟صدبار باهاش حرف زدم میگه مرد اگ ...

گاهی ادم ها از سر کنجکاوی چندباری اینجور چیزارو میبینن ایرادی نداره ولی اگر تبدیل به عادت بشه قطعا اثرات بدی میذاره.

با دعوا و جنجال هم چیزی حل نمیشه به نظر من هم از یه مشاور کمک بگیر تا بهترین راه حل رو پیش پات بذاره.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
گاهی ادم ها از سر کنجکاوی چندباری اینجور چیزارو میبینن ایرادی نداره ولی اگر تبدیل به عادت بشه قطعا ا ...

اره میرم مشاوره.شاید فرجی شد.ممنون لز شماهایی ک اومدین کمکم

خواهش میکنم بیاین ترک کنیم حساسیت هایه بیش از اندازمون رو 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم