2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش مسخرست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
نه لهجه نشون میده اون آدم یه زبان بیشتر از ما بلده باید خودمون مسخره کنیم

البته لهجه زبان نیست

مثلا ما اصفهانیم اما همون یک زبان فارسی رو بلدیم

یه سری کلمات داریم که معنیشو شاید بعضی شهرها ندونند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
این ادم کودن ترین و بی عقل ترینهمن بودم کلا با همچین ادمای سطح پایینی معاشرت نمیکردم

حالا دوست دختر دوس پسرن پسره لهجه مامان دخترخالمو مسخره کرده ... دختره عاشقشه میگه یهو ازش سر شدم انگار

لهجه خالمو دوست دسر دخترخالم مسخره کرده گفته چ لهجه ی مسخره ای بعد دخترخالم گفته حالت خوبه مامانمه ...

خیلی ها اینکارو میکنن

حتی خودمون تو جوک و ادا دراوردن

پس نگید خیلی بده و وای وای پیف پیف

لهجه یک مورد طبیعی و غیر قابل کنترله برای بیشتری ها.ولی اونی که جلوی روی ادم اینطوری رفتار کنه صلاحیت ارتباط نداره و بزودی مسائل دیگه تونو میبره زیر تیغ تمسخر

رهاش ون تا خودتو رها بشی

البته لهجه زبان نیستمثلا ما اصفهانیم اما همون یک زبان فارسی رو بلدیمیه سری کلمات داریم که معنیشو شای ...

لهجه نوع خاص گویش هست

اما کسانی که لهجه دارند یعنی زبان مادری شون فارسی نیست.آذری لری کردی عربی .و...