2777
2789

سال اول ازدواجمه

از بیخیالی شوهرم هم خرید لباس مونده هم یه بخشی از نظافت...چون شاغلم همه جا رو خودم نرسیدم تمیز کنم

مهمونامون راه دورن و معلوم نیس کی میان

یه کاری دارن و شرایطشون جوریه که قطعی نمیتونن بگن.

از استرس اینکه زودتر از ۲۸ ام اینا بیان بهمون سر بزنن نمیدونم چیکار کنم

اخه اصن اخرای اسفند که همه درگیر کارای عیدن چرا باید کسی بیاد مهمونی؟ خب یه دفعه عید بیان دیگه!

چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگرانی هر ساله منکلی سفارش دارم از مشتری ها که باید تحویل بدم امروز برام مهمان اومده، تا آخر هفته هم ...

اخه کلا کار غلطیه 

اونم خونه تازه عروس! کی پامیشه هروقت دلش خواست بره

فکر کردن هتله

شوهرم که خودشو به در و دیوار میزنه اینجوریفکر کن به خواهرش اینو بگم و اون طاقت بیاره

نگی تا آخر همینه و میشه وظیفه هر سالت، سال اول زندگیته هرطور رفتار کنی تا آخر همونه 

بگو من نمیرسم، کارها مونده، لطفا بگو بعد عید بیان که با خیال راحت بتونم پذیرایی کنم و شرمنده نشم 

شوهرم که خودشو به در و دیوار میزنه اینجوریفکر کن به خواهرش اینو بگم و اون طاقت بیاره

مهم نیست اول زندگی حرفتو بزن 

اگرم اومدن دست و پات و گم نکن راحت و ریلکس بگو کمک نداشتم با شغل کارام مونده ، فدای سرت

مهم نیست اول زندگی حرفتو بزن 

اگرم اومدن دست و پات و گم نکن راحت و ریلکس بگو کمک نداشتم با شغل کارام مونده ، فدای سرت

مهم نیست اول زندگی حرفتو بزن اگرم اومدن دست و پات و گم نکن راحت و ریلکس بگو کمک نداشتم با شغل کارام ...

اخه چرا باید اینقدر بیشعور باشی که روزای اخر اسفند که همه کار دارن بری خونه کسی

اونم خونه تازه عروس

نگی تا آخر همینه و میشه وظیفه هر سالت، سال اول زندگیته هرطور رفتار کنی تا آخر همونه بگو من نمیرسم، ک ...

امیدوارم متوجه باشه

اخه خانوادگی بیخیالن میگن عیب نداره سخت نگیر

خودتون دارید این اجازه رو میدید بهشون

اینا زنگ زدن احوالپرسی

شوهرم همینجوری محض چاق سلامتی پرسید کِی میاین سمت ما

طرف هم گف سه چهار روز دیگه

خودش خودشو دعوت میکنه

اینا زنگ زدن احوالپرسیشوهرم همینجوری محض چاق سلامتی پرسید کِی میاین سمت ماطرف هم گف سه چهار روز دیگه ...

یادم خانواده شوهرم افتادم چتربازن رو ندادم الانم قطع رابطه تازه خوهرشوهرم دوماد دار شده امسال اونارم میندازه دنبال خودش میاد بزار جاریا سرویس بدن اخه چاپلوسشن بزار بمیرن امسال ک من نیستم خوب سواری بدن