2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی اگه مرد بود همون مجردی ازدواج می‌کردید به اینجا ها نمیکشید

افرین حرف منم همینه فکرکردم تنها نظر منه 

(البته که به من تجاوز شد و جداییمون بخاطر همین موضوع بود که خونوادم بخاطر حفظ ابرو منو ب همون متجاوزه دادن که صداش درنیاد ابروشون نره 💔🥀)

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

من به یه پسر حدودا ۲۶ ساله که فامیل بودیم و بهم نزدیک بودیم و حس میکردم ازم خوشش میاد حرفای بدی زدم. گفتم که بی مسئولیت و لوس و حساسه و اهل کار نیست و فقط اهل شکایت و آه ناله س ( قضیه ش طولانیه. دلیلش این بود که هر کاری رو نصفه ول میکنه. ترم اخر لیسانس ول کرد. بعد از اون چند بار کارای مختلف رو امتحان کرده مثل شاگردی اما هربار یا به خاطر بی توجهی اخراجش کردن یا خودش قهر کرده رفته چون صاحبکار باهاش تند صحبت کرده. همش اه و ناله میکرد از زمین و زمان ولی هیچ کاری برای اصللاحش نمیکرد. همیشه باهاش راه می اومدم درکش میکردم ولی بار آخر دیگه خسته شدم)

خلاصه بعد از اون حرفایی که بهش زدم احساس میکنم ازم دور شده. به نظرتون دیگه منو دوست نداره؟

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀