2777
2789

سلام کلا موهاتون کم پشت ؟؟

من موهام پر بود یه مدت خیلی ریزش مو پیدا کردم کم پشت شد با مزاج شناسی طب اسلامی متوجه شدم بخاطر بلغم زیاده،دارو بلغم زدا که خوردم ریزش موهام خیلی خیلی بهتر شد و موهام پرتر شد

برا بعضیا ممکنه علت ریزش مو کم خونی یا صفرای بالا باشه

بهتره با درمانگر طب اسلامی شهرتون صحبت کنین طبق شرایط خودتون راهکار بدن  اگه نمیشناسین بگین کدوم شهرین لیست نماینده های شهرتون عکس بگیرم از رو پی دی اف بفرستم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مشهدم

به به مشهدیای خوش شانس هخخخخ

همه شهرا چندتا نماینده داره بعضی شهرا بیشتر بعضی کمتر

برا مشهد اقای مشکوری میشناسم که نویسنده کتاب درمان ۵۰۰ بیماری در طب اسلامی هست و اقای محمدعلی تبریزیانم دوبار پیشش‌ ویزیت شدیم یبار شیش سال پیش اومد شهرمون یبارم خودمون سه سال پیش اومدیم مشهد ادرس مکانی که اقای تبریزیان هست رو ندارم ولی شاید پرس و جو کنم بتونم گیر بیارم براتون اما مکانی که اقای مشکوری هستن برا یکی از نی نی سایتی ها ادرس گرفتم دارمش میخواین بفرستم یا نه همون عکس لیست کل نماینده هارو بفرستم؟؟؟

گلی میگم من فردا به امید خدا عمل دارم 

میگم النگوم در نمیاد دستم باشه چی میشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

دربیار حتماچه عملی؟

یه بار بهتون گفتم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اگر النگوم در نیارم چی میشه در نمیاد خیلی خیلی تنگه

چون ممکنه کوتر استفاده کنن که برقیه خطرناکه با جوراب دربیار چون ممکنه حتی کاتش هم بکنن

واقعا 

نمیشه چسب بزنن 

اخه در نمیاد

معمولا که نه نمیشه بازم فردا صبح از خودشون بپرس

خب 

ممنون گلی برام صلوات بفرست عملم موفقیت امیز باشه ❤️❤️❤️❤️