2777
2789
عنوان

خواب رفتن انگشتان پا

200 بازدید | 9 پست

دوستان یا چندماهی هست پسرم که شش سالشه در روز چندین بار انگشتان پاهاش خواب میره. رفتم ازمایش دادم فقر اهن شدید و ویتامین دپایین داشتند الان ده روزه داره قرص اهن و ویتامین مصرف میکنه ولی همچنان خواب رفتن ادامه داده... ایا ممکنه دلیل دیگه ای داشته باشه 

من خودم نگرانم ممکنه علایم ام اس باشه همش اضطراب دارم و فکرم ناراحته... اطلاعات دارید در این مورد؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ی عمر بهش ندادی حالا ده روز انتظار داری جواب بده

اخه از کجا میدونستن کم خونی داره چون ظاهرا بچه سالمی هست غذا خوب میخوره ورزش میکنه فعالیتهای عمومیش خوب هست... 

اخه از کجا میدونستن کم خونی داره چون ظاهرا بچه سالمی هست غذا خوب میخوره ورزش میکنه فعالیتهای عمومیش ...

هر سال باید بچرو ببری آزمایش منم خودمم خیلی زورم میاد واس آهن دادن و ویتامین ولی همسرمو خدا حفظش کن اون میده 

همون به خاطر فقر آهن هست.  حالا این شربت آهن سه ماه طول می‌کشه تا میزان هموگلوبینش بالا بره. به تغذیه اش هم برس. حتما هر روز گوشت قرمز. عدس و تخم مرغ . و مواد غذایی حاوی آهن در برنامه غذایی اش باسه