2777
2789

بچه ها من خانواده شوهرم بدون اطلاع من رفتن تالار رزرو کردن تالاری که خیلی بزرگ بود تعداد مهمونای ما هم کم

منم زنگ زدم به خواهر شوهرم گفتم چرا منو نبردین من عروس بدی نبودم اذیتتون نمیکردم اگه منو میبردین باهاتون راه میومدم

بعد به بردار شوهرم گفتن

ولی به هر دو خیلی محترمانه

ولی متاسفانه شوهرم جلو خواهرشوهر زنگ زد باهام داد و بیداد کرد و منم ک نمیدونستم پیش خواهرشه حرفایی زدم که نباید.

و حالا شخصیتی که تو ۱ سال و نیم واسه خودم تو خانواده شوهر ساخته بودم به کل خراب شد

آخر تالار به حرف من شد

ولی الان از این بابت خیلی ناراحتم چون وقتی از دید خانواده شوهرم نگاه میکنم یه دختر لجباز و عصبی دیده میشم

دیگه دلم نمیخاد عروسی رو

دیگه دلم نمیخاد خانواده شوهرمو ببینم

از طرفی هم میدونم اگر ببینمشون نباید نشون بدم پشیمونم که بعده ها دائما بکوبن تو سرم

نمیدونم چیکار کنم

اگه تا عروسیمون خانواده ش دور هم جمع شدن به من زنگ زدن برم؟ 

خیلی خجالت میکشم از دیدنشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت خرابت کرده خودشم باید وجهتو بالا ببره

شما از تک وتا نیفت خواهشا

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

خدا لعنت کنه شوهر خررررر رو که باعث و بانیه همه ی ایناست 

شوهرت باید قبل دیدن تالار زنگ میزد بهت هماهنگ میکرد که باهم برید تالار رو ببینید عروس و داماددوتایی باید با نظر هم کارای عروسی رو بکنن 

یه دختر لجباز و عصبی دیده بشی خیلی بهتره تا تو سری خور و سواری بده 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

کار خوبی کردی گربه رو دم حجله کشتی 

اتفاقا به نظر من شوهرت اشتباه کرده نه تو 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

وقتی دنبال با سیاست بودن هستین همین میشه دیگه. آدم باید همه جا یک رنگ باشه هم توی روی طرف و هم پشت سرش. اینجوری وقتی دستت رو شد خجالت نمیکشی. حق انتخاب تالار با شما بوده ولی شما اگه برای کسی احترام قائلی، احترامت باید واقعی باشه چه رو در رو چه پشت سرش

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.