2777
2789
عنوان

امروز با همسر سابقم قرار گذاشتم نرفتم 🤦🏻‍♀️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 84 پست
اشکال نداره امروز برو دیدنش..تعهد بگیر ازش.اگه برای نیازش بود خوب زیادن ....هستن براش‌..مطمئن باش او ...

همسر سابق منم مدام میگ ببینیم همو میگفت بیا باهم باشیم اما خب من حس کردم فقط برای نیازه و قبول نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بود اون موقع که میومد دنبالم خونه بابام بودم رو میگم

چه اذیتت کرده که دوست نداری بری 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

بی توجهی بی محبتی یه بارم برام کادو نخرید زیاد بیرون نمیرفتیم تو رابطه اسم بقیه رو میاورد منو بی ارز ...

باهاش حرف می زدی اینارو بهش گفتی

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

بین عشق و تنفر یه مرز خیلی باریک 😔

کاش مردها بفهمن ما زنا فقط ازشون عشق و محبت و صداقت می خوایم 

کاش ....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

وای وای چرا وقتی منم تو فکر شوهر سابقم بودم تاپیکتو دیدم💔فقط میتونم‌بگم بد دردیه هم عاشقشی و هم همه ...

منم میخوام جدا بشم اما به شدت وابسته هستم فوبیای جدایی دارم 

بخاطر خیانتاش

میترسم پشیمون بشم و حالم بدتر بشه

از کجا بفهمم کدومه 🥲

به نشونه ها دقت کن، دلیل امروز نرفتن ی نشونه س، مثلا میتونی طولانی مدت باهاش صحبت کنی یا نه؟ وقتی خونه بود خوشحال بودی یا؟ منتظرش بود بیاد خونه از سر کار یا نه؟ وقتی نبود بهش زنگ میزدی یا نه؟ 

همسر سابق منم مدام میگ ببینیم همو میگفت بیا باهم باشیم اما خب من حس کردم فقط برای نیازه و قبول نکردم

عزیزم الان حالت چطوره توصیه ات به من چیه ؟ من میخوام جدا بشم به اجبار چون خیانتکاره و نمیتونم فراموش کنم فرصت دادم بهش اما تا میره بیرون روانی میشم دیگ نمیتونم اعتماد کنم اما میدونم جدایی برام مث مرگ میمونه