2777
2789
عنوان

خانمایی که وسواس رو ترک کردن بیاین

1066 بازدید | 15 پست

سلام. من خیلی رو نجسی پاکی حساسم کارام رو خیلی طول میدم لباسامو بادست میشورم به هر چی دست میزنم باید دستمو بشورم به چیز دیگه بزنم. یه اتفاقی افتاد که ازون موقع فکر میکنن همه جای خونه م نجس. خسته شدم چیکار کنم

من تو حمام خیلی می ماندم نزدیک به دو ساعت تو شستن ظرفها تو غذا پختن تو مرتب کردن خانه واقعا دیوانه شدم از بسکه حرص میخوردم بیخیال شدم خوب شدم البته شستن سرویس بهداشتی و شستن دستهام هنوز هست که اینم میخوام روش کار کنم

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم همینطور بودم.

هر روز که از مدرسه یا دانشگاه میومدم خودکارامو میشستم 

کسی حق نداشت ب رخته خوابام دست بزنه اگه دست میزد باید میشستم

به ته لیوانم لاک میزدم مشخص باشی کسی برنداره.

هرجا میرفتم لیوان و قاشق میبردم 

کنترل تلویزیون رو با دستمال کاغذی بر میداشتم.

و...(البته دست خودم نبود همش فکر میکردم همه چی کثیفه)

خیلی حساس بودم همه رو دیونه کرده بودم.انقد اطرافیان مسخرم کردن به خودم اومدم و کم کم از سرم افتاد . الان ازدواج کردم بهتر شدم اوایل به شوهرمم وسواسی میکردم تااینکه بهم گفت یکبار دیگه تکرار کنی نه من نه تو.دیگه درس عبرت شد برام .الان بهترشدم.خخخخخ

خدایا عاشقتم

من وسواس تمیزی دارم...ب خدا خسته شدم... روزی سه بار همه جارو گرد گیری میکنم... جارو میکشم... هر روز دستشویی و حمام رو با سرکه و تاید میشورم... دست خودم نیس واقعا... انقدر تمیز میکنم دوباره میگم ن برق نیوفتاد از اول... 

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭
تا کنترل تلوزیون و گوشی تلفنم باید دستمال بکشم ک جای انگشت روش نباشه...

من رو نجسی پاکی حساسم فکر میکنم همه جا نجس دلم میخواد خونمو مثل بقیه تمیز کنم نمیتونم فکر میکنم همه چی رو باید شلنگ بگیرم

من رو نجسی پاکی حساسم فکر میکنم همه جا نجس دلم میخواد خونمو مثل بقیه تمیز کنم نمیتونم فکر میکنم همه ...

اخی عزیزم...من ک اصلا نمیتونم بشینم...ن تنها برا خونه خودم خونه مامانم یا مادر شوهرمم ک میرم ی دستمال دستمه دارم گردگیری میکنم...سینک ظرفشویی رو حتمااااا باید هر دفعه با سرکه پاک کنم... ینی اسایش ندارم

اینجوری هم سخته که همش در حال تمیز کاری ادم خسته میشه

ب خدا من فقط از خستگی خوابم میبره ینی ی سره روی پا هستم... هر چیزیم ک کثیف میشه همون لحظه میشورم و دوباره میوفتم ب جون سینک... شده حتی ی لیوان

منم دست و پاهامو روزی صدبار میشورم.

همین الان پاهم شستم   

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪