2777
2789

خواب بودم 

ساعت یک و نیم خوابیدم

ساعت دو از خواب پریدم ولی دراز کشیده بودم دوباره خوابیدم

ساعت سه یهو از خواب پریدم با صدای جیغ خودم و پاشدم نشستم

و ضربان قلبم تا چند دقیقه‌ی بعدش بالا بود

گریمم گرفته بود

اصلا خوابی ندیده بودم نمیدونم چرا اینطور شد

وقتی خواب میبینی که یادت میاد خواب دیدی ولی محتوای خواب یادت نیست

اونطوری هم نبودم 

فردا هم یه آزمون مهم دارم که چند روز واسش زحمت کشیدم

البته واقعا استرس نداشتم برا آزمون 

اولش حس کردم توهم زدم که خب داداشمم شنیده بود اومد پیشم 

من اینجوری که میشم هی هرچی سوره بلدم میخونم

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارقل و آیت الکرسی بخون

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

شاید استرست مخفی بوده

من قبلا تجربه تجاوز داشتم

چند سال پیش

و اون زمان هم تا چند وقت مشکل خواب داشتم که الیته این شکلی نبود 

ممکنه دلیلش اون باشه؟

از بچگی هم تروما زیاد دارم مامان بابام تو سن کم جدا شدن خیلی آسیب دیدم

خیلی ترسیده بودم نمیدونم چرادیدی از آتئیست تبدیل میشن تو موقعیتای سخت به شیعه دوازده امامیوضعم دقیقا ...

خخخخ 

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

پاشو یه چیزی بخوری یه سیبی اب و عسلی

دعای عهد صوتی بزار پخش بشه اروم میشی