2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دکتر گفت باید لاپاراسکوپی بشی اما میترسم خیییلییی زیاااد تخمکامو گفتن اونجوری برمیدارن تا باردار ...

من شهرستانم

ميخوام تهران عمل كنم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
خیلی میترسم هم از دردش هم از عوارضش

خود جای عمل که تقریبا دردی نداره.فقط چند روز درد قفسه سینه و کتف داری بعدش.ولی با شرایطی که لوله چسبندگی داره اصلا باردار نشو چون خدای نکرده خارج رحمی میشه

شما انجام دادین درد داره؟ قبلش یا بعدش؟ چقدر طول میکشه؟ یعنی اگه کیستم داشته باشیم برطرف میشه با این ...

نه من انجام ندادم..ولی الان خیلی از عمل ها بادلاپاروسکوپی انجام میشه ک عوارضش خیلی حیلی کمه اصلا نگرانی نداره..کیستم با لاپاروسکوپی برمیدارن

منم هفته پیش لاپراسکوپی کردم تو مرکز‌ناباروری یزد با بیمه تامین اجتماعی هزینم شدم ۳۵۰ هزار تومن البته حین لاپراسکوپی عمل هیستروسکوپی هم کردنم و یه شب تو بیمارستان خوابیدم