2777
2789
عنوان

دوستان آشنا به لبتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 30 پست
کارش تعمیرات لپ تاپ هستش استاد واقعی پسر مومن واقعا یه فرشته هستش

کجای تهران میشه دقیقا

هزینه اش نمیدونی حدودا چقدر میشه

و اشکالش چیه نرن افزار یا سخت افزار

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای تهران میشه دقیقاهزینه اش نمیدونی حدودا چقدر میشهو اشکالش چیه نرن افزار یا سخت افزار

اگرضربه به هاردش نیومده باشه نرم افزاری میشه 

اون بنده خدا فکرکنم اگر نرم افزاری باشع زیر ۵۰۰بگیره 

اکرم سخت افزاری باشه که وسیله را با ارزانترین قیمت نصب میکنه برات 

طرف سرچشمه سه راه امین حضور 

همون لحظه هم بهت میده اگر مشکلش نرم افزاری باشه

جاش بهتون نزدیکه؟؟

یه بار دیگه دقیق رعایت کردم ۱۵ ثانیه رو انگار داره میاره

زد۷ diagnosing pc

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
جاش بهتون نزدیکه؟؟

جآش نه خیلی ولی اگه واقعا اوکیه میبرم پیشش 

اگر درست نشد تا فردا

توپه توپه من لپ تاپمو بردم پیشش جلوی چشمم درست کرد از خوشحالی میخواستم بال دربیارم ۴۰۰ازم گرف باهمم ...

اسم و آدرسش رو میشه بدید

بذاربهش بگم خبرت میکنم اقای عاملی هستند ادرسش بعد از قنادی بهارسرچشمه اسم کوچه را یادم نیست محله قد ...

باشه خیلی خیلی ممنون 

اسم و آدرسش رو میشه بدید

تو این دوره زمونه دوتا چیز خیلی سخت گیر میاد یکی ذات سالم با انصاف بودن 

بعدی دروغ نگفتن و ماهربودن درکار 

که خداروشکر من درهیچ تعمیرکاری به خوبی ایشون و دوستشون ندیدم

تو این دوره زمونه دوتا چیز خیلی سخت گیر میاد یکی ذات سالم با انصاف بودن بعدی دروغ نگفتن و ماهربودن د ...

خداروشکر اگر ایشون اوکی بودن آدرس و شماره اشون رو بدید به دوستان و اقوام هم بدیم . بازم ممنون وقت گذاشتید