2777
2789

دوستان این معنیش چیه

من در تو گریزان شدم از فتنه خویش

من آن تو ام مرا به من باز نده 

یعنی برای خدا گذاشته؟

اگه برای من گذاشته چرا خودش پیام نمیده 

پس برای من نیست 

برای کسی‌دیگه هم نیست 

پس برای خداس😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه قصدتون جداییه...پیگیرش نباش...چیزی جز آزار  دادن به روحتون نداره...برای خودت ارزش قائل باش...کسی که تو رو بخواد برمیگرده...کسی هم که نخواد هزارتا دلیل میاره برای رفتن

درگیر نکن خودتو اونی ک رفته دیگه بر نمیگرده خیالت راحت من بعد دوسال الکی الکی تموم شد اون تلاش نکرد منم نکردم سه ماه میگذره خیلی سخته هنوز گاهی اذیت میشم ولی خو کم کم دارم پرتش میکنم 

اگه قصدتون جداییه...پیگیرش نباش...چیزی جز آزار دادن به روحتون نداره...برای خودت ارزش قائل باش...کسی ...

چطور چک نکنم 

یهو ناخوداگاه میبینم تو پیجشم

اون روز مامانم گفت شماره خالتو بگو زنگ بزنم اشتباه شماره اونو داشتم میدادم😭

واسه من اخه شد ۵ سال😔

حتما خیلی سخته واسه اون وابستگی تا وقتی بتونی راحت از یادت ببریش فراموش کنی خیلی طول میکشه یا اصلا خودم روزی نبود اصلا ساعتی نبود بهش فکر نکنم انقد بهش فکر میکردم از آخر از دلتنگی به سرم میزد بهش پیام بدم ولی لطفا سر عقل بیا یپذیر اون اونقدری ک دوسش داشتی دوستت داشت ؟؟اونم بهت اهمیت میده انقد ک تو میدی؟؟وقتی بی توجهی کنی دنیا خیلی بهتر میشه عزیزم سخته ولی همه پی با گذشت زمان حل میشه 

حتما خیلی سخته واسه اون وابستگی تا وقتی بتونی راحت از یادت ببریش فراموش کنی خیلی طول میکشه یا اصلا خ ...

تازه هز دفعه که میام فکر و خیال کنم سرفه شدید میگیرم قبلا اینطور نبودم😞