2777
2789
عنوان

بیاین شب شعر 💌✨😍💛

333 بازدید | 59 پست

هر کدوم یک بیت شعری که دوست دارین و بنویسید برامون لذت ببریم اگر خاطره ای پشتش هست هم تعریف کنید 😁😍💛🫂

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

وای تاپیک مورد علاقه م😍

چه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنون

جهان را دوزخی سازد دو چشمم را کند جیحون

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گر چه او هرگز نمی گیرد ز حال ما خبر

درد او هر شب خبر گیرد ز سر تا پای ما

#صائب تبریزی

مشتاق توام با همه جوری و جفایی

محبوب منی با همه جرمی و خطایی.

#سعدی

ز کدام رَه رسیدی ز کدام در گذشتی

که ندیده دیده ناگه به درون دل فِتادی

#هوشنگ_ابتهاج

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من 

دل من داند و من دانم و دل داند و من 

خاک من گِل شود و گُل شکفتد از گلِ من 

تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من♥️ 

مولانا✍🏻

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

زندگی میکشد آخر به کجا کارت را

باید از دور تماشا بکنی یارت را

روز دیدار خودت را به ندیدن بزنی

شب ولی دوره کنی لحظه دیدارت را

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

آخ جون تاپیک مورد علاقم

😍💛

من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی 

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

وای تاپیک مورد علاقه م😍چه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنونجهان را دوزخی سازد دو چشمم را کند ...

به به چه زیبا بود ممنون💚

مرا محروم کردی از خودت این داغ سنگین بود

چونان تحریم تنباکو برای ناصرالدین شاه