2777
2789
عنوان

خانماي زرنگ بيان

132 بازدید | 16 پست

خانما متاهل تو خونه لباس چي ميپوشيد

لباس خونگي

من لباس خونگي گشاد ميپوشم شوهرم ميگه انگار آماده شدم برم سرزمين كار كنم🥲

از اونور دوس دارم شلوارك كوتاه بپوشم ميگه نه فقط لگ بپوش توخونه من خيلي دوس دارم

واقعا شمام همين دردسرارو هم داريد؟

بنظرتون چه لباس هايي تو خونه خانم رو دوسداشتني تر ميكنه

موهامم خيلي وقت كراتين نكردم ژوليدس ميگه موهات داغون شد نميزاره برم كراتين

چجوري موها هميشه آراسته بمونه😩

يه با تجربه بياد خواهشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چی بگم ؟ من اکثرا تو‌خونه لباس محلی دارم و خیلی قشنگه و تکراری هم نیس عالیه کیف میکنم . مثلا عربی دوس دارم بلوچی و خراسانی ، کرمانشاهی هم دوس دارم ولی اونجا نرفتم هیچ وقت تا بهرم . شمالی هم میگم وااای نمیتونم دامنشونو بکشم وگرنه میپوشیدم  ، موهامم گاهی باتوجه به لباسی که پوشیدم پوشش مربوط به لباس رو داره و گاهی هم ساده دم اسبی و تمام

يه ماسك مو داخل و بيرون حمام بزن روغن تراپي كن سركه خونگي دو قاشق تو يه ليوان اب جوشيده شده بريز قبل حموم بزن به موهات هم موخوره رو از بين ميبره هم موهات صاف و درخشان ميشه 

لباسام تا کراپ شلوارکای شیک 

شلوارک لی و جنسای خوب

دامن

پیراهنای جذب

پیراهن مردونه دوس داره گاهی میپوشم

لگ و کراپ 

سرهمی زیاد دارم

لباس خونه هامو دوس داره

خیلی هزینه میکنم‌برا لباس خونه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

لباسام تا کراپ شلوارکای شیک شلوارک لی و جنسای خوبدامنپیراهنای جذبپیراهن مردونه دوس داره گاهی میپوشمل ...

عزيزم تو شهر داغون ما لباس فروشيه خوبم نداره

پيجي چيزي نميشناسي برام بفرستي؟

چه جالب از پيج خاصي تهيه ميكنيد عزيزم

رفت و امد دارم خودم یا مادر خواهرم و سلیقه منو میدونن و تهیه میکنن برام . گرونم میفته بعضی مدلاش ، همسرم که میگه وااای خدایا  هزینه لباسات خیلیه ،خو چکار کنم دلم اونجوری میخواد ، عادت کردم و لباس محلی میپوشم و گاهی جایی هم برم خونه کسی با همون لباس خوشکل محلی ام میرم . گاهی هم با مانتو ، دیگه گاهی همسرم منو تو خونه میبینه با اون لباسا میگه واای منه بدبخت چقدر واسه این لباسا پول دادم هیع 

لباسام تا کراپ شلوارکای شیک شلوارک لی و جنسای خوبدامنپیراهنای جذبپیراهن مردونه دوس داره گاهی میپوشمل ...

میگم شکم هم داری دختر یا نه ؟ من از بس عادت کردم به لباسای محلی لگ نمیتونم اصلا بپوشم و گاهی هم هوس کراپ بکنم شکم دارم خیلی خنده داره اونجوری