2777
2789

چند روز پیش می خواستم کاپشن دخترمو بپوشم یکی از آستینارو که پوشیدم اومدم استین  دست بعدی رو بپوشم یباری خودشواز دست من اویزون کرد منم مچ دستش گرفتم بلندش کردم همون موقع جیغش هوا رفت که رفتیم پیش دکتر ارتوپد گفت در رفتگی داره و رباط دست کشیده شده

انسان موجودیست که زیاد موجود نیست!

بایدم عذاب وجدان داشته باشی😒چندسالشه؟

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمدا که بهش صدمه نزدی پیش اومده دیگه 

ممکنه برای هرکسی خدای نکرده اتفاق بیفته 

انشالله زود خوب میشه

از این به بعد بیشتر احتیاط کن 

بچه رو نباید با یکی از دست هاش بلند کرد !!

حال متکلم از کلامش پیداست

اووووووف... همیشه پسر منم خودشو آویزون میکنه اینطوری. همیشه دلم میریزه. الهی . چقدر ناراحت شدی‌. حالا خودتو اذیت نکن دختر از قصد که این کارو نکردی.. حالا خوبه اتفاق بدتری نیافتاده چیزی نیست که خوب نیشه

الان ۴ روزه که بچم از ته دل نخندیده همش درد داره و یکسره دستش تو بغلشه نمیره بازی کنه میگه دیگه هیچوقت خوب نمیشم ۴ سالشه احساس میکنم افسرده شده

انسان موجودیست که زیاد موجود نیست!