2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سیمپل دارم مرطوب کننده س فقط راضی نیستم برای پوست چرب سنگینه

پوست چرب مرطوب کننده نمی‌خواد چون روغنی شما فقط آبرسان برپایه آب باید بزنی و شوینده مناسب پوست چرب 

مقدار مصرف هم اندازه نخود خیلی کم 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

آبرسان نواکنه 

تنها آبرسانی که باهاش جوش نزدم و واقعا سبکه قیمتی هم نداره و ایرانیه فکر کنم از اصل و فیک بودنش مطمئنی دیگ ادم 

سیمپل فیک زیاده 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

پوست چرب مرطوب کننده نمی‌خواد چون روغنی شما فقط آبرسان برپایه آب باید بزنی و شوینده مناسب پوست چرب م ...

اره فقط ابرسان خالی میخام بردارم 

نمیدونم چ مارکی خوبه 

اره فقط ابرسان خالی میخام بردارم نمیدونم چ مارکی خوبه

محصولات بگیر که برپایه آب باشه توش نیاسینامید و‌پپتاید داشته باید الان اسمش کوزارکس حلزون خیلی توصیه شده اما اگر پوستت جوش ساز من توصیه نمیکنم سیمپل رو پوست من خوب جوابه هم چرب هم مستعد جوش 

برند ایرانی ویتالیر هم خوب جواب میده 

سرم رتینول هفته ای یکبار هم خوبه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

خیلی شنیدم تعریفشو شما دارین؟ راضی هستی؟

اره تا الان ۴ بار گرفتم خیلی خوبه

بلدشم مرطوب کننده میزنم 

ابرسان الوئه ورای شون مثه مرطوب کننده هس. به عنوان مرطوب کننده اینو میزنم

ابرسان وچه

مرطوب کننده، آلوئه ورای شون

...

عزیزم ی ابرسان قوی میخام شما راضییی بودی؟

آره عزیزم من همیشه مشکل جوش داشتم و چربی البته خیلی برندارو امتحان کردم این آبرسان رو وقتی میزنی ژل هست بافتش و حس سبکی و خنکی میکنی رو پوستت و اون حالت کششی و خشکی پوستت از بین میره امتحانش کن به نظرم عزیزم نگران جوش هم نباش