2777
2789
مسخره است بنظرم چرابایدیه مردهمچین درخواستی داشته باشه اگرقصدی جززندگی خوب ونداره

همون میخادخرم کنه که بعدش راحت طلاقم بده

تاعیدمنتظرش میمونم‌اگه نیومدسراغم ب وکیلم میگم بره ماشینش توقیف فیزیکی کنه بفروشش

حسبی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره است بنظرم چرابایدیه مردهمچین درخواستی داشته باشه اگرقصدی جززندگی خوب ونداره

بنظرت اگه ماشینش بره پارکینک برافروش. میره برام‌خونه کرایه کنه؟؟چون تموم داروندارش همون ماشینه

حسبی الله

بنظرت اگه ماشینش بره پارکینک برافروش. میره برام‌خونه کرایه کنه؟؟چون تموم داروندارش همون ماشینه

نمسدونم اگرواقعاشوهرتومیخوای بروباخودش صحبت کن ترسیده چون الان مهریه اینارواجراگذاشتی بعدشم طلاق بچه بازی نیس ماشینشوزرتی بدن به تو کافیه بره بگه باهاش کارمکینم حتی اسنپ بعدچندماهی یه سکه میدتوتموم سعی کن اگرمیخوایش کناربیای باهاش

نمسدونم اگرواقعاشوهرتومیخوای بروباخودش صحبت کن ترسیده چون الان مهریه اینارواجراگذاشتی بعدشم طلاق بچه ...

منکه عاشقشم. مقصراونه که درخاس طلاق داده وخونه برام نمیگیره...ن ماشین‌نمیتونه ازاد کنه چون منبع درامدش ازجای دیگه هست دوتاماشین ازش توقیف کردم

حسبی الله