2777
2789
عنوان

راهنمایی سفر به هرمزگان

120 بازدید | 18 پست

دوستای گلم 7 نفریم میخوایم 3تا 6 عید یعنی 3شب سمت هرمز و قشم و اون ورا باشیم اما جایی برای رزرو پیدا نکردم که البته قیمتش مناسب، باشه 

راهکار بدین 🙏

چادر ببرید .خانه در دیوار...مدرسه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح گرون شده این قسمت ها

یک ماه پیش رفتیم ولی همه جا گرون بود

برنامه دیوار نگاه بکن یا جاباما 

ولی درکل 

قشم و هرزم خیلی گرون بودن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من بندرعباسم ، کسی رو نمی‌شناسم ، آگهی سایت دیوار ، سایت جا با ما رو ببین ،،، ولی این ایام خیلی دولا پهنا حساب میکنن ...کم کم هرمزگان داره گرم میشه امیدوارم تا اون موقع هوا خیلی گرم نشه 

دیوار قابل اعتماد؟ میترسم رزرو کنم برم و طرف جواب میده بمونم تو خیابونچادر کجا بزنیم؟

همکارم گرفتن راضی بود

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

هرمز از قشم و. درگهان دور؟ کدوم منطقه دنبال خونه و اقامتگاه باشم برا هرمز

قشم یا درگهان خونه بگیر ،،،هرمز برای یه روز خوبه که به قشم خیلی نزدیکه ،امکانات قشم خیلی از هرمز بیشتره

من بندرعباسم ، کسی رو نمی‌شناسم ، آگهی سایت دیوار ، سایت جا با ما رو ببین ،،، ولی این ایام خیلی دولا ...

تمام سایتا رو گشتم تقریبا تا 15 فروردین رزرو

دیوار میترسم دستمو بذارن لا پوست گردو