2777
2789
عنوان

راهنمایی سفر به هرمزگان

127 بازدید | 18 پست

دوستای گلم 7 نفریم میخوایم 3تا 6 عید یعنی 3شب سمت هرمز و قشم و اون ورا باشیم اما جایی برای رزرو پیدا نکردم که البته قیمتش مناسب، باشه 

راهکار بدین 🙏

چادر ببرید .خانه در دیوار...مدرسه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح گرون شده این قسمت ها

یک ماه پیش رفتیم ولی همه جا گرون بود

برنامه دیوار نگاه بکن یا جاباما 

ولی درکل 

قشم و هرزم خیلی گرون بودن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من بندرعباسم ، کسی رو نمی‌شناسم ، آگهی سایت دیوار ، سایت جا با ما رو ببین ،،، ولی این ایام خیلی دولا پهنا حساب میکنن ...کم کم هرمزگان داره گرم میشه امیدوارم تا اون موقع هوا خیلی گرم نشه 

دیوار قابل اعتماد؟ میترسم رزرو کنم برم و طرف جواب میده بمونم تو خیابونچادر کجا بزنیم؟

همکارم گرفتن راضی بود

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

هرمز از قشم و. درگهان دور؟ کدوم منطقه دنبال خونه و اقامتگاه باشم برا هرمز

قشم یا درگهان خونه بگیر ،،،هرمز برای یه روز خوبه که به قشم خیلی نزدیکه ،امکانات قشم خیلی از هرمز بیشتره

من بندرعباسم ، کسی رو نمی‌شناسم ، آگهی سایت دیوار ، سایت جا با ما رو ببین ،،، ولی این ایام خیلی دولا ...

تمام سایتا رو گشتم تقریبا تا 15 فروردین رزرو

دیوار میترسم دستمو بذارن لا پوست گردو