2777
2789
عنوان

انصراف دادم از کار دولتی😊

442 بازدید | 24 پست

من به برابری مرد و زن اعتقاد ندارم 

زن باید مادر شه 

کدبانوی خونه باشه 

مهمون دار باشه 

بچه بیاره 

زیبا و ترگل باشه همیشه 

به شوهر و بچها برسه 

دیگه رباته مگه بره سر کار هم؟

برده داری مدرنه؟

من شغلم دولتی بود بخاطر مهاجرت انصراف دادم 

و فکر میکنم دیگه شاغل نشم 

مسیر سه ساله رو بذار هفت هشت ساله برسیم 

عیبی داره؟

خیره ان‌شاءالله.

چی بگیم؟ ما که توی زندگی شما نیستیم. لابد صلاح دیدید دیگه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف شما از زن کاملا اشتباه زن هم حق داره تحصیلات داشته باشه در اجتماع باشه نه ای چیزهای چرتی که نو ...

من تحصیلات داشتم و در اجتماع بودم 

نتیجه ش شده این طرز فکرم 

و برعکس شما بد دهن نیستم

نظر من شاید اشتباه باشه اما شعور شما قطعا در حد کلامته

خیلی کار خوبی کردید. در نظام خلقت هر یک از دو جنس وظیفه خودشونو دارن. من مادرم شاغل بود. واقعا نمیتونست برامون وقت بذاره. هر سه مضطرب و افسرده شدیم

تعریف شما از زن کاملا اشتباه زن هم حق داره تحصیلات داشته باشه در اجتماع باشه نه ای چیزهای چرتی که نو ...

من تحصیلات تکمیلی از بهترین دانشگاه دولتی تهران دارم. ولی بخاطر شرایط بچم سر کار نرفتم و اصلأ پشیمون نیستم.

خیلی کار خوبی کردید. در نظام خلقت هر یک از دو جنس وظیفه خودشونو دارن. من مادرم شاغل بود. واقعا نمیتو ...

قربون ادم فهمیده عزیزم 

منم با کارکردن خانم تا وقتی که بچه دار نیست موافقم

اما دقیقا به قول شما زن به جای خود مرد هم به جای خود

من تحصیلات داشتم و در اجتماع بودم نتیجه ش شده این طرز فکرم و برعکس شما بد دهن نیستم

کسی بد دهنی نکرد از تعریفی که از زن کردی کاملا سطح تحصلاتت هم مشخصه پس به خودت مربوطه کارت رو ول کردی قرار نیست بخاطر شما سر کار فتن خانمها اشتباه باشه