2789
این پوله خونه همش وامه دیگه خودش گفت ۱۲۰ متری بسه من زور کردم گفتم نه متراژ بالا.پای معامله هم رفتیم ...

ای بابا

شوهرت باید پیش مشاور بره. 

روحیه ای اهل خرج بی رویه داره. با صحبت با یه مشاور یا یه آدم فهمیده حل میشه

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
واقعا خیلی رواعصابه,درک میکنم  کارتارونمیشه ازش بگیری,یاماهانه بعنوان خرجی پول ازش بگیرولی خری ...

این ماه اینکارو کردم ولی بازم رفته از پول خونمون قرض داده قرضی که مطمینم بر نمیگرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرف تو مخش نمیره میگه دلم میسوزه.پس زندگی من چی واقعا

بگو دلت واس من بسوزه ک هیچ سرمایه ای ندارم ...واس خودمون بسوزه ک معلوم نیس ایندمون چی میشه

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

مردایی که نمیتونن بگن نه از اعتماد به نفس ضعیفشونه در جایی که خودشون فکر میکنن باموافقت کردن جنتلمنن  

به نظرم بندازش تو قسط خونه ای چیزی بخر  که پولی براش نمونه بخواد حاتم طاعی بشه 

چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
ی قهر جدی داشته باشه ...مثلا برو خونه بابات ...بگو هر وقت درس شدی میتونی بیای دنبالم ...بگو وقتی هنو ...

قبلا سر یه چیز دیگه رفتم میترسم برم عادی بشه براش.ولی باید یه کار کنم واقعا

مشکل اینجاس انقدر قناعت کردم بلد نیستم خرج تراشی

مشخصا تقصیر خودتم هست عزیزم. چطور همسرت سر جلو بقیه حتی پسر خاله و خانواده شما خم میکنه و پول میده ولی به شما میرسه میگه ندارم.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
الان اگه جمعش نكن ميشه باباي من كه همه زندگيشو بخاطر خواهر و برادرش داد آخرشم هيشكي نگفت دستت درد نك ...

بخدا دسته چکش همش ضمانت داداشاشه الان به اون بزرگه که تو بیمارستان لبافی نژاد سرپرسته میگه بیا ضامن شو نمیاد در صورتی که همشون بهش مدیونن

مشخصا تقصیر خودتم هست عزیزم. چطور همسرت سر جلو بقیه حتی پسر خاله و خانواده شما خم میکنه و پول میده و ...

عزیزم میگم که مشکلم همینه.من خودمم بلد نیستم روش ولخرجی رو از اولم همین بودم اما الان میخوام تغییر کنم.بخاطر همین میگم راهنماییم کنید😊

بخدا دسته چکش همش ضمانت داداشاشه الان به اون بزرگه که تو بیمارستان لبافی نژاد سرپرسته میگه بیا ضامن ...

عادت كردن سرويس بگيرن ديگه.خواهر منم اين شكليه ولي ما بخدا ازش سواستفاده نكرديم تا حالا.بايد خرج و مخارجتو بالا ببري كه نتونه نفس بكشه🙈من خودم هميشه يه چيز كه خريداري ميشه بهش ميگم خودتو آماده كن واسه فلان چيز

خیلی خوب و کامل توضیح دادید  اول اینکه اعتماد ب نفس ایشون باید افزایش پیدا کنه دوم از مشاور ک ...

اینبار که دعوا کردم گفت برو پول خونه رو بریز تو حساب خودت اما من خودم نمیخوام این حس بد رو بهش بدم

به نظر شما کار درستیه؟

کاش حالم رو بفمید چون خیلی مراعات میکنمش.نه خرید انچنانی نه گردش نه مسافرت... خودت جواب خودت رو دا د ...

منظورم اینه من اینکارا رو نمیکنم وقتی میبینم میده بقیه دردم میاد میخوام بمیرم

اصلا درخواستمم از دوستان اینه چطوری اینچیزا رو بگم و یاد بگیرم