2777
2789

که مثلا چرا ما به دنیا اومدیم؟

چرا با اشتباه آدم و حوا وارد دنیا شدیم؟

چرا همه توی ثروت نیستن؟

برای جواب دادن به این سوالا و امثال  اینا تا حالا چیکار کردید؟

اصلا تلاشی برای رسیدن به جواب های قانع کننده کردید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به آدم و حوا اعتقاد ندارم. به نظرم فقط نماد انسان‌های نخستین هستن. چون آدمای قدیم عقل درک این موضوع رو نداشتن از این داستان به عنوان نماد استفاده شده.

به اون دوتای دیگه هم در حدی که خودمو قانع کنه بله، به جواب رسیدم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هیچی فقط هرموقع میام نی نی سایت میبینم یکی پرسیده و خود خدا پندار ها هم گفتن چیکار داری فکر کردن گناه فقط انجام بدید

وگرنه کلی سوال دارم دلم میخواد پیش یه ادم واقعی مذهبی بشینم کلی حرف بزنم خیلی اوقاتم دلم میخواد درمورد یسری چیزا تاپیک بزنم میگم الان میان اعصابمو خورد میکنن بیخیال میشم

ما توی بهشت خدا بودیم

ولی خواستیم بیایم و تجربه کنیم

خودمون برا اساس اگاهی که از جهان قبل دریافت کردیم، نطفه مونو انتخاب کردیم

جهان های موازی هم هست و شاید اونجا ثروتمند یا نابیناییم

دبیر دینیم میگه هیچ وقت به این چیزا فکر نکنید چون به پوچی میخورید و آخرش می‌بینید که دیگه هیچی براتون مهم نیست و اخرش بد تموم میشه به خودتون آسیب می‌زنید

خواهر به این چیزا فکر نکن چون اگه قرار بود به جوابی برسی این همه دانشمند و.....به جواب می‌رسیدم!فقط تا میتونی خوبی کن تا خوبی ببینی

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨