2777
2789
عنوان

من کار اشتباهی کردم

100 بازدید | 6 پست

افطار خونه مادرشوهرم دعوت بودیم بعد من منتظر شوهرم بودم بیاد  و مدام بهش زنگ میزدم و می گفت کار دارم و حدودا بعد نیم ساعت از اذان رسیدیم خونه مادرشوهرم 

و مادرشوهرم ناراحت شده بود که ما دیر اومدیم و پدرشوهرم به من گفت خوب تو زودتر می اومدی تا موقعی که شوهرت بیاد 

خوب منم دوست ندارم تنها برم خونشون 

الان حق با کیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با اوناس چون دم افطار منتظر بودن گرسنه بودن

خوب عزیزم منم گرسنه بودم حتی افطار نکرده بودم تا موقعی که رسیدیم 

و تقصیر پسرشون بوده من حاضر و آماده منتظر بودم 

ممنون از تصمیم ام داشتم پشیمون میشدم که کاش تنهایی میرفتم ولی خوب الان خیالم راحت شد

نظر دوستان درسته ولی مهم شوهرت و خودتی..

تو با نرفتنت بدون شوهرت احترام به همسرت رو نشون دادی..نگران نباش بهترین کارو تو کردی

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..