2777
2789

ازدواج زوری بود  ۱ ساله ازدواج کردم اصلا حالم خوب نیست الان عشق درران نوجوانیم رو پیدا کردم الان درسشو خونده کار داره چیزی کم نداره عاشقشم میخوام جدا بشم‌نمیخوام یه زندگی زورکی داشته باشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیچاره شوهرت

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

ازدواج کردی دیگه خیانت نکن اون بنده خدا هم الکی ازش جدا نشو شاید اون عشق بچگیت نخوادت تو رو یعنی چی چون به کار ودرامد رسیده میخوایش؟!شما دیگه یه زن متاهلی دختر مجرد که نیستی بگی وضعش خوبه باهاش ازدواج میکنم میتونستی قبل ازدواج نه بگی هر طوری شده

اولا ک ب شوهرت ظلم میکنی فکر کس دیگه ای رو بکنی گناهه جدا شو ن بخاطر ازدواج با عشق قبلیت به خاطر وجدان خودت ک به شوهرت خیانت نکنی

بعدشم تا وقتی حال روحیت خوب نشده و نتونسی درست تصمیم بگیری دوباره وارد رابطه نشو

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

مطمئن باش عشق بچگیت تو رو هم یادش نیست اگه هم باهات درارتباطه به قصد ازدواج باهات نیست این وسط فقط خودت میمونی وخیانتی که گندش درمیاد دیگه شوهرت هم نمیخوادت پس بشین سر جات

وقتی ۲۰ سال از من بزرگتر اخلاق نداره بد دهنه حال آدم ازش بهم میخوره دیگه تحمل ندارم

اگه میدونی بدردت نمیخوره طلاق بگیر بعد برو با عشق بچگیت خیانت نکن ولی.بعدش نمیتونستی هر طوری میشد قبلش نه میگفتی

وقتی ۲۰ سال از من بزرگتر اخلاق نداره بد دهنه حال آدم ازش بهم میخوره دیگه تحمل ندارم

خب چرا با همچین آدمی ازدواج کردی عزیزم؟۲۰ سااااال؟؟؟!!!!!

کاربری سال ۹۶ هستم.