2777
2789
عنوان

فامیلای فوضول😒😒

236 بازدید | 30 پست

فامیلامون خیلی بیش از حد فوضولن

داییمینا با ننه بزرگم همش خونه ماعن از ساعت ۳ ظهر میان ناهارو شام تا ساعت ۲ شب😐

مامانمم آسی شده از دستشون ولی باز میان

خیلیم فوضولن هر چی تو خونمون اتفاق میفته ننه بزرگم میره میزاره کفه دسته فامیلای خودش و کل ملت

یه بار پسر داییم که یه بچه پرروعه و مخ همرو به چیز داده با حرکتاشو جیغ زدناش سرش داد زدم گفتم بشین دیگه سرم درد گرفت انقد جیغ کشیدی

صد بارم زده وسایلمونو شکسته وسایلای گرون یه میوه خوری مامانم داشت ۳ و نیم قیمتش بود بیشتر از این حرصم در میاد مامان باباش میگن فدای سر بچم😐

بعد ننه بزرگم داشت خودشو جرواجر میکرد میگفت چرا به این اینجوری میگی ایشالا خوشبخت نشی😐

گفتم برو پی کارت بابااااا نیارش خونه ما همینه که هست

بعد رفته بود کلِ خاندانشونو پر کرده بود که آره این دختر (یعنی من)یه ذره بچه رو کتک میزنه فشش میده

بعد از سری بعدش که واسه یه مراسمی رفته بودیم فامیلاش بودن یه قیافه ایی میگرفتن واسه من😐😐😐بعدش یه بارم یکی از دخترای فامیلاش به داداشش گفت بشین سرجات شلوغ نکن میزنتتااااا با بچه ها خوب نیس (منو میگفت)منم هنگیده بودم😐😐

معلوم نیس رفته چی زر زده خدا میدونه

انقد فوضولهههه حال آدمو بهم میزنه دایی کوچیکمم از اون موقعه با من یه جوری رفتار میکنه😐😐

من که به هیچ جام نیس ولی فازشو نمیفهمم

یه بارم بچه بودم ننه بزرگم اومده بود النگومو که ۸ گرمه برده بود فروخته بود واسه بناییه خونشون بدون اینکه من بدونم

کلا از کوچیک به بزرگ فوضولن همشونو بخوام بگم خیلی میشه

فامیلای پدری ام که بمااااند😒😒

منم ازشون متنفرم یه روز در میون یا اونا اینجان یا مامانم میگه ما پاشیم بریم منم دوس ندارم برم هر روز تو خونمون دعواس سر این قضیه الانم باز میخوان برن من نمیخوام برم چیکار کنمممممم؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیر خودتونه چرا راه میدین و خودتونو بیکار بهشون نشون میدین . دوبار که بگین خونه نیستیم مثلا باشگاهیم یا کلاس اشپزی یا هر چی بعد بمونن پشت در حالشون جا میاد میفهمن شما کار دارین هدف دارین مثل خودشون علاف نیستین . بذارین دوبار بمونن پشت در . بعدشم خودت چرا میای میشینی پیششون . خودتو بگیر برو تو اتاق درو قفل کن بگو درس دارم کار دارم . مگه بیکاری میری میشینی پیششون . خوناونو کردین کاروانسرا 

یکم خودتونو کار دار نشون بدین جلو مردم انقدر مزاحمتون نشن

چه پرو بی اجازه طلا برده فروخته ، رو ندید بهشون با ادمای پرو باید پرو باشی مامانت حتما رو زیادی داده ...

دقیقاااااا من بعدش نشسته بودم انقد گریه کرده بودم بعد مامانمم بهش گفته بود بچم داره گریه میکنه برگشته بود گفته بود مث عمه هاش طلا دوسته😐

خیلی رو داده بهشون افتضاااااح

تقصیر خودتونه چرا راه میدین و خودتونو بیکار بهشون نشون میدین . دوبار که بگین خونه نیستیم مثلا باشگاه ...

دو سه بار این کارو کردیم جمعه بود رفته بودیم رستوران خانوادگی

بعد زنگ زده بودن به مامانم با طلبکاریو پرویی که ما جلوی دریم سریع بیایید😐

برگشتیم دیدیم نشسته جلوی در خونمون

پرو تر از این حرفان از رو نمیرن

منم چند باری رفتم تو اتاق به مامانم گفت دخترت افسرده میره تنها میمونه؟

ببین یعنی یه مصیبتین😒😒😒

دقیقاااااا من بعدش نشسته بودم انقد گریه کرده بودم بعد مامانمم بهش گفته بود بچم داره گریه میکنه برگشت ...

چه عجیب مقصر اول و اخرت مامانت ، انقدر غر بزن به مامانت که درستشون کنه ما کسی بی اجازه خونمون نمی اد ،خودمون هم همین طور ،اینا خودشون صاحب خونن 😆

دو سه بار این کارو کردیم جمعه بود رفته بودیم رستوران خانوادگیبعد زنگ زده بودن به مامانم با طلبکاریو ...

وای یاامام زمان خدا صبر بده . خودتونو بگیرین رک . اخه مگه ادم عمرشو از سر راه اورده . به هیچوج هیچ رازی از زندگیتون نگین بهشون حتی شنونده هم نباشین مگه گوشتو از سر راه اوردی به حرفای چرت اینا گوش بدی . اگه مامانتم جدی نیست خودت شروع کن جدی باش بگو رک ببخشید من که بیکار نیستم امتحان دارم یا فلان کار دارم . برو تو اتاق اصلا بیرون نیا خودشونم کشتن بگو ببخشید من هدف دارم . وای خدا صبر بده

چه عجیب مقصر اول و اخرت مامانت ، انقدر غر بزن به مامانت که درستشون کنه ما کسی بی اجازه خونمون نمی اد ...

ازشون متنفرم

از اول همینجوری بودن

با مامانم انقد بحث میکنم سر اینا که اصن حد نداره

آره میان خونمون قشنگ یخچالو باز می‌کنن انگاری که خونه خودشونه 

وای یاامام زمان خدا صبر بده . خودتونو بگیرین رک . اخه مگه ادم عمرشو از سر راه اورده . به هیچوج هیچ ر ...

منم هزار بار این چیزا رو به مامانم میگم اونم میگه من به جز اینا کسیو ندارم

من اصن محلشون نمیدم سر همین همیشه فشاری میشن به مامانم میگن دخترت افسردس با کسی حرف نمیزنه

امون از اون پیرزنه زندگیه ما رو میره میزاره کف دسته همه حتی کوچیک ترین چیزارو آدم حالش به هم میخوره ازش

الان دو ساله که مسافرت میریم باهامون میان😐😐😐😐

مسافرتم زهرمارم میشه

منم هزار بار این چیزا رو به مامانم میگم اونم میگه من به جز اینا کسیو ندارممن اصن محلشون نمیدم سر همی ...

من خیلی رک کسی میاد خونمون میرم اتاق درو قفل میکنم هنسفری میذارم جر بدن خودشونم بیرون نمیام مگه وقتمو از سر راه اوردم . خب وقتی مامانت اینو میگی ینی دوستشون داره دیگه . تو خودت قطع رابطه کن باهاشون نه پای حرفشون بشین نه حرفی بزن خودتو مشغول و هدف دار نشون بده . بلند بلند بخند جلوشون بگو وایی انقدر خوشحالم فلان هدف رو دارم بعد در برو تو اتاقت . بذار بسوزن بگن این هدف داره مثل ما بیکار نیست

من خیلی رک کسی میاد خونمون میرم اتاق درو قفل میکنم هنسفری میذارم جر بدن خودشونم بیرون نمیام مگه وقتم ...

کلا فامیلای ما مزخرفن همشون فامیلای بابامم همینن فوضولن باز خداروشکر با اون خیلی رفت و آمد نداریم

میدونی چون آدم حسابشون نمیکنم محلشون نمیدم میسوزنن اینجوری میگن

حتی اگه افسرده ام بودم به اونا ربطی نداشت ولی اینا سرشون تو باسن ملته

الانم دارن میرن خونه اونا ولی من نمیرم