2777
2789
عنوان

من برای عید چیزی نخریدم

133 بازدید | 8 پست

سلام. من برای عید چیزی نخریدم. تا الان که 37 سالم تموم شده اصلا یادم نمیاد خرید عید کرده باشم. یا مثلا عطر و ادکلن یا لباس برند یا خرید از پاساژ و بوتیک داشته باشم. 

ما همیشه ی خدا تو قناعت بودیم. همیشه والدینم میگفتن نداریم.ا ز بس که بی لباس بودم، رفتم خیاطی یاد گرفتم. کم کم پارچه گرفتم و دوختم.  مانتو شلوارها و مقنعه هام رو خودم دوختم. لباس تو خونگی هم خیلی معمولی میپوشم و شاید سالی دو تا تی شرت و شلوار که ست هم نیستند. بعد که سرکار رفتم گفتم دیگه تموم شد، دوران قناعت و لباس درست و حسابی نداشتن تموم شد. حالا میرم چیزای شیک میخرم و به خودم میرسم و شاد میشم و برای خودم جبران میکنم. باشگاه میرم، لاغر میکنم، سینما میرم، گوشیم رو عوض میکنم، لپتاپ میخرم و... 

الان هم سر کار میرم ولی باز هم همون وضعه. باز هم قناعته. چون بیمار دارم و خرج دارو میکنم. و دارو هم خیلی گرون شده. الان استرس این رو دارم که بتونم داروها رو تهیه کنم یا نه، و دیگه مهم نیست که فلان لباس و کیف و اندام رو دارم یا ندارم. 

میخوام بهتون بگم که غصه ی نداشتن لباس رنگارنگ رو نخورید. غصه ی نداشتن چند جفت کفش و ست کردن رو نخورید. گول ظاهر شیک و پیک مردم تو خیابون رو نخورید. اوقات خودتون و همسر یا والدینتون رو با بهانه گیری تلخ نکنید. 

خدا کنه همیشه سلامت باشید. سلامتی که نباشه، یعنی هیچی نیست و خیلی سخته.

خدا بهت سلامتی و روزی زیاد بده عزیزم❤

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

انشاالله که خدا مریضتونو شفا بده عزیزم بله سلامتی خیلی مهمه ، من چی بگم شکمم بزرگ شده هیچ مانتوم اندازم نیست عبا دارم یدونه ساده زیر چادر میپوشم احساس میکنم خرید لباس بارداری خرج اضافه است

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ گفتی 😭هیچی سلامتی نمیشه

بچه ها تروخدا برا سلامتی عمو وزن عموی من دعا کنید مریضی سختی دارن دکترا جوابشون کردن 

تروخدا ازته دل دعا کنید خدا شفاشون بده 

خیلی از نظر روحی حالم خرابه خیلی غصشونومیخورم 😔

سلامتی و امنیت دو نعمت بسیار بزرگه. امیدوارم همیشه زندگی ابرومندانه ای داشته باشید. خلق خودتون رو با ...

انشاءالله خدای بزرگ مریضتونو زودتر شفابده و دلتونوشادکنه به حق علی

بله درسته سلامتی نعمت بزرگی هست که تا وقتی دورازجون خدشه ای بهش وارد نشه قدرش رو نمیدونیم و انشالله همه مریض ها شفا پیدا کنن به دست دکترهای عزیز و علم عزیز و آرزوی سلامتی برای همه مریض ها 🌺🌺🤲🤲🙏🙏

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••