2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

173 بازدید | 10 پست

ما ماشین داریم شوهرم میگه طلاهات میفروشم می‌خوام ماشین بخرم من گواهینامه دارم ولی اصلا دست من نمیده گفتم من طلاهامو نمیدم بفروشی ماشین بخری اگه خریدی ماشین میزنی ب نامم گفت نمیزنم چون آدم بی جنبه ای هستی دعوامون شد میگی ماشین ماله منه فلانه خیلی دلم شکست آخه این آدم هیچ عشقی نسبت ب من نداره مردای دیگه میبینم بدون اینکه زنشون بگه همه کاری برای زنشون میکنن ولی شوهر من این حرفو بهم میزند بنظرتون حق دارم ناراحت بشم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ماشینو می‌زنه به نامت بفروش اگه نه اصلاً همچین کار نکن فروختن طلا اونم درحالی که روز به روز داره گرون تر میشه حماقته 

یکی از آشنایان ماشین خریده پشیمون هست میگه اگر طلا میخریدم خیلی سود میکردم

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

نمیکنه فقط برای دل خودش میخواد ماشین بخره

خب پس نفروش طلای شماست اختیارش هم با خودته بره هرکار نمی‌خواد بکنه

چه مردا پر رو شدن آدم می‌ترسه ازدواج کنه😐

خب پس نفروش طلای شماست اختیارش هم با خودته بره هرکار نمی‌خواد بکنهچه مردا پر رو شدن آدم می‌ترسه ازدو ...

خیلی پرروعه میگه طلا مال تو نیست مال دوتامونه در صورتی که بابای من طلاهارو خریده خاک تو سرش کنم 

خیلی پرروعه میگه طلا مال تو نیست مال دوتامونه در صورتی که بابای من طلاهارو خریده خاک تو سرش کنم

حالا اگه خودش خریده بود دلم نمیسوخت!

فقط مقاومت کن نفروش که بد پشیمون میشی